Economie

De russische alternatief voor de offshore-bedrijven gaan voor de beleggers in de jurisdictie van de russische Federatie, zonder verlies

“Helaas was er geen eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat de holdings van buitenlandse overgedragen aan de russische jurisdictie vallen. De mogelijkheid om de vennootschap van een bevoegdheid aan een ander rechtsgebied, met behoud van de goederen, rechten en verplichtingen van dit bedrijf,” zei hij. Hij herinnerde dat we niet praten over het opzetten van offshore diensten, volgens de internationale ervaring van de afgelopen jaren.”Dit is een speciale belasting -, corporate -, mode -, valuta-wetgeving, meer comfortabel voor het vasthouden van bedrijven,” – zei de Minister. /TASS/. MOSKOU, juli 13. Voor het succesvol functioneren van deze zones, met inbegrip van Rusland, werd aangenomen een pakket van wetten op deofshorizatsii business. Gerapporteerd over het in-interview met het TV-kanaal “Rusland-24” de Minister van economische ontwikkeling Maxim Oreshkin. Speciale administratieve regio (SAR), die de autoriteiten van de russische Federatie overwegen als alternatief voor buitenlandse offshore zones verdienen op de Eilanden van de russische oktober en in September en oktober 2018, voordat zei Oreshkin. De relevante documenten kunnen worden geaccepteerd de Doema in de lente sessie. Nog belangrijker, wat is in die pakketten van rekeningen die momenteel in behandeling in de Doema en, naar ik hoop, zal worden aangenomen in de lente sessie – de zogenaamde domiciliëring. De overheid heeft een pakket van wetsvoorstellen die beleggers de mogelijkheid bieden om te verhuizen naar de russische offshore zones zonder verlies, met behoud van de goederen, rechten en verplichtingen.