Economie

De Rosselkhoznadzor van plan is om de markt te openen voor de wit-russische producenten van melk

Dus, volgens hem, vanaf 1 juli, wit-rusland is verplaatst naar een nieuw systeem van toezicht van hun producten. Echter, voordat er beslissingen worden genomen op basis van deze monitoring, de Rosselkhoznadzor mening dat het noodzakelijk is om te zien hoe het werkt voor ten minste één maand. Het oude systeem, zoals vastgesteld door het hoofd van de Afdeling, in tegenstelling tot de voorschriften van het technisch reglement. SUPONEVO /Bryansk oblast/ 13 juli. Hij legde uit dat alle gegevens op het werk van de wit-russische laboratoria worden niet opgeslagen in elektronische als in gedrukte vorm. Het hoofd van de Rosselkhoznadzor toegevoegd dat in de nabije toekomst de import van producten uit verschillende wit-russische ondernemingen in Rusland kan worden opgelost, zelfs met een paar verboden. Het hoofd van de Rosselkhoznadzor zei dat Rusland aangeboden wit-rusland en Kazachstan om te verhuizen naar een verplicht systeem van certificering van de kwik, maar ze weigerde. Dankvert merkte op dat, hoewel de russische en wit-russische zijden zijn nog steeds veel onduidelijkheid. Het andere probleem is de nabijheid van de informatie op het deel van wit-rusland in het aanbod van producten naar Rusland. Geschiedenis

Rosselhoznadzor sinds juni 6, verbannen uit wit-rusland van bepaalde soorten melk en melk-producten in bussen die groter zijn dan 2,5 l in verband met het feit dat de Republiek bleef de “onveilige zuivel”. De Rosselkhoznadzor en het Department of veterinary and food toezicht van het Ministerie van landbouw en voedsel van wit-rusland is op 9 juni een akkoord over een procedure voor het verwijderen van wederzijdse beperkingen op het aanbod van zuivelproducten in 2018. 22 juni, de Rosselkhoznadzor goedkeuring aan de lijst van zes wit-russische bedrijven hebben recht op de levering van zuivelproducten naar Rusland. Nu landen zijn bezig met de certificatieschema ‘ s en de Rosselkhoznadzor ontwikkelt de communicatie tussen deze systemen. /TASS/. “De voorlopige resultaten van vandaag zijn de volgende: wij zien geen mogelijkheid om wijd open en verwijder de beperkingen”, zei hij. Over journalisten werden gemeld door het hoofd van de Afdeling Sergey Dankvert op de resultaten van de onderhandelingen met de wit-russische kant. De Rosselkhoznadzor wil lift beperkingen en de markt open te stellen voor leveranciers van Witrussische melk naar Rusland. was de transparantie, en in staat zijn om snel en nauwkeurig te bekijken. Helaas, in laboratorium-systemen op de wit-russische collega ‘ s, nee,” zei het hoofd van Rosselkhoznadzor. “Gebaseerd op het feit dat wit-rusland de export van 1,1 miljoen – 1,2 miljoen zuivelproducten, vlees – vanaf 400 duizend tot 500 duizend ton, we willen werk was meer beschaafde en veiligere producten bij ons komen”, zei Dankvert. Daarnaast aandacht, volgens Dankvert, moet worden gelet op de statistieken van de productie van de wit-russische ondernemingen om te voorkomen dat de dreiging van re-export vanuit landen waarvan de producten zijn verboden om te importeren naar Rusland. “We zijn collega’ s opgeroepen tot meer openheid, om ons systeem, wat we noemen het “de digitale economie”…