Sport

De RFU nam Anji een verbod op de registratie van nieuwe spelers

“Kaluga” betaald verdediger Ivan Lozenkov vergoeding voor vervroegde beëindiging van het contract eenzijdig. 8 juni, het huis verboden de Makhachkala club om nieuwe spelers omwille van de verklaringen van Moskou “Ararat” over het innen van schulden die aan een transfer contract van Vladimir Sugrobova. TASS, 13 juli. De kamer van het gerecht dat de uitspraak “Anzhi” op het opheffen van het verbod, zoals de club heeft voldaan aan het besluit van de autoriteit. De kamer van geschillenbeslechting van de russische voetbalbond (RFU) werd verwijderd uit Makhachkala “Anji” het verbod op de registratie van nieuwe spelers. De club had ook tot het betalen van de schuld van de football Academy is vernoemd naar Yuri Konopleva. “Anzhi” heeft betaald, de schuld en de rente uit hoofde van de overeenkomst. Dit meldt de persdienst van de RFU. Beide clubs kunnen nu registreren van nieuwe spelers. “Tsjita” betaald vooruit Artem Matovu schuld overeenkomst geheel. De RFU ook hief het verbod op de registratie van nieuwe spelers met de “Kaluga” en “cheats”.