Economie

“De Renaissance” – verzekering in juli, zal plaats debuut obligaties op 3-5 miljard roebel

Volgens hem is het bedrijf van plan is aan te bieden voor de gezondheid van het bedrijfsleven verzekering aan een ander bedrijf, die wordt nog steeds beschouwd als heet “de Renaissance van de gezondheid” het bij elkaar brengen zakelijke verzekeringen VHI, een privé-kliniek en de verschillende technologische medische diensten. Ook “de Renaissance van de verzekering” heeft samen met een netwerk van klinieken, een Dokter in de buurt, biedt zakelijke klanten de telemedicine diensten. Een van de bronnen zeiden dat de plaatsing kan worden verschoven in September: “Hoewel er een lijst van banken – de organisatoren van het plaatsen van”. Bedrijf “Renaissance” – verzekering in juli plannen om het debuut van obligaties met een volume van 5 miljard roebel, vertelde TASS de twee bronnen op de financiële markt. “Het bedrag is ongeveer 5 miljard roebel, of iets minder,” aldus een van de gesprekspartners van het Agentschap. Van April 2017 tot en met januari 2018 naar telemedicine verbonden waren meer dan 200 duizend mensen

Lid van de Raad van Bestuur van de “Renaissance” – verzekering Sergey Riabtsov bevestigd TASS de plannen voor de plaatsing van de obligaties, weigerde verdere details. Bron TASS geeft aan dat verhoogd door de bond-fondsen zullen worden gebruikt, met inbegrip van “een nieuw project geassocieerd met het geneesmiddel.”

Een van de strategieën voor de “Renaissance” – verzekering – voor het creëren van hun eigen medische holding, zei in November in een interview met “Vedomosti” de basis eigenaar van het bedrijf Boris Jordanië. 11 juli, de Moscow exchange heeft geregistreerd bond-programma “de Renaissance van de verzekeringen” op 15 miljard roebel. /TASS/. MOSKOU, juli 13. Een tweede bron zei: “het Volume van 3-5 miljard roebel.” Volgens hen, een looptijd van drie jaar.