Economie

De partij Verenigd Rusland drong er bij de oppositie niet aan het gebruik van het pensioen rekening voor politieke doeleinden

“We hebben beroep ingesteld en mijn beroep op alle leden van de oppositie: u kunt dit gebruiken als een geschenk, als een kans voor het versterken van het politieke positie, het is uw recht. /TASS/. Volgens de prognose, Minister-president Dmitry Medvedev, te wijten aan de verandering in het pensioenstelsel, de aow wordt jaarlijks stijgen met ongeveer 1 duizend roebels. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen. En niet in staat om beslissingen te nemen. Goed dat we een democratische samenleving waarin de democratische manier te Uiten onvrede”, zei hij aan de journalisten op vrijdag, toe te voegen dat “de ontevredenheid is waarschijnlijk emotioneel, en in dit geval is het nodig om rationeel om te gaan zitten en te denken”. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, zal het document worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. MOSKOU, juli 13. Maar, benadrukte hij nogmaals dat de parlementaire meerderheid is bereid te praten over de parameters van de verandering en de maatregelen die moeten worden genomen om de verandering in de pensioen wetgeving was het meest effectief. Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. Eerder, de Communistische partij zei dat zij van plan zijn van toepassing op de Moscow city verkiezing documenten van de Commissie inzake de uitvoering van de alle-russische referendum over pensioen wijzigingen dinsdag, 17 juli. Dan stel je voorstellen,” – zei de eerste Plaatsvervangend hoofd van de fractie van Verenigd Rusland, de uiting van de mening dat de situatie waarin “de mensen zijn ontevreden, en de oppositie gebruikt”. De regering van bill

Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel. Eerste Plaatsvervangend hoofd van de factie “Verenigd Rusland” Andrei Isayev riep de oppositie op tot versterking van hun politieke positie ten koste van mensen is de ontevredenheid met het project over de wijzigingen van de pensioenwetgeving, en werken samen aan het bereiken van de geconsolideerde oplossingen te verbeteren. In het bijzonder, het zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. “Natuurlijk, in de maatschappij geaccepteerd, bijvoorbeeld een moeilijke beslissing, er is altijd ontevredenheid.