Economie

De italiaanse Ambassadeur van de russische Federatie is van mening dat er een groot potentieel voor de samenwerking met Rusland

“We hebben alle merken de grote dynamiek van de russische Federale onderwerpen en zie hoe de aantrekking van investeringen. Italiaanse bedrijven weten dat vandaag moeten we heel hard werken aan het creëren van nieuwe investeringen in Rusland, naar het creëren van nieuwe industrieën hier, samen met de russische partners. Drie gebieden

Volgens hem, voor de succesvolle ontwikkeling van de relatie hangt af van drie dingen, het eerste is om kennis te maken met bedrijven met de arbeidsomstandigheden en de ondersteuning van de maatregelen die door Stavropol Krai buitenlandse bedrijven. De groei van de handel het gevolg van het aanzienlijk potentieel van de samenwerking tussen Italië en Rusland, zei vrijdag in de Filipijnen, de Ambassadeur van Italië in Rusland Pasquale Terracciano. /TASS/. Volgens hem is in dit perspectief Italië is actief in voor de hervatting van het investeren in de russische kleine en middelgrote bedrijven. Onze samenwerking potentieel niet wordt uitgeput, vandaag is een zeer belangrijke prestatie,” zei hij tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het internationale project “Italië voldoet aan de Kaukasus”. Volgens de Ambassadeur, “daarom is het italiaans de officiële vertegenwoordiger in Rusland altijd proberen te ondersteunen bedrijven die van plan zijn om nieuwe vormen van samenwerking met russische partners”. “Voor de eerste vier maanden van dit jaar is onze handel bedroeg 6,7 miljard Euro, onze export groeit aanzienlijk hoger met 6% ten opzichte van dezelfde periode daarvoor. “Ook de russische bedrijf weet wat kunt hier uitstekende partners in het italiaans bedrijf,” zei hij. De Ambassadeur van Italië Pasquale Terracciano

© Sergey Bobylev/TASS

ESSENTUKI /stavropolskii Krai/ 13 juli. Het project “de Kaukasus voldoet aan Italië” is actief sinds 2010 en wordt beschouwd als een van de belangrijkste zakelijke evenementen van het jaar in de Noord-Kaukasus. Vertegenwoordigers van ongeveer 40 italiaanse bedrijven kwamen in de regio Stavropol vertrouwd te maken met de situatie in de missie, en door middel van directe persoonlijke ontmoetingen. Zie ook

Kosachev: Rusland de betrekkingen met Italië blijft een partner en na de parlementaire verkiezingen

Italië opende de Dagen van de russische spirituele cultuur

De Ambassadeur van Italië in Rusland: de betrekkingen tussen Moskou en Rome werd sterker, ondanks de moeilijke omstandigheden

De tweede – lokalisatie en de oprichting van joint ventures. De derde belangrijk punt Terracciano genoemd de versterking van de rol van de russische kleine en middelgrote bedrijven, de economische ontwikkeling en voor het maken van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Over het project

De jaarlijkse vergadering van het internationaal project “Italië voldoet aan de Kaukasus” opende woensdag in de Filipijnen, zijn werkzaamheden heeft betrokken ‘ n 80 vertegenwoordigers van diverse italiaanse bedrijven, de belangrijkste onderwerpen van de projecten op het gebied van architectuur en geneeskunde. En, aan de andere kant, om kennis te nemen van lokale bedrijven met de voorstellen en de resultaten van de italiaanse bedrijven. “Gisteren was onze derde bijeenkomst in vijf maanden. Wij werken actief aan het vergroten en versterken van de italiaanse aanwezigheid in het gebied en om investeringen aan te trekken,” zei hij. De sessie wordt afgesloten op 14 juli. Terracciano zei dat voor vijf maanden in deze post heeft hij al drie keer bijeengekomen met de Gouverneur van Stavropol Vladimir Vladimirov. “De Europese Bank voor wederopbouw en ontwikkeling bevroor de financiering in 2014, maar we geloven dat dit een vergissing is, dat dit besluit natuurlijk niet ten goede betrekkingen tussen Rusland en Italië,” zei hij. Het is niet makkelijk, maar zeer belangrijk voor de toekomst van de betrekkingen tussen onze landen”, zei Terracciano.