Economie

De Fes is klaar voor de bescherming van de rechten van afgekorte de leeftijd van de werknemers in de rechtbank

Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk. “We zijn nu bezig met het pensioenfonds van Rusland opgeheven alle lijsten van de ondernemingen, waar de volgende 2019, er zijn mensen die niet met pensioen, dus moeten ze worden gecontroleerd door de diensten voor arbeidsbemiddeling. Het hoofd van Rostrud Vsevolod Vukolov zeker van zijn dat in geval van discriminerende ontslagen van werknemers door de leeftijd van het Ministerie is bereid tot het vertegenwoordigen van de belangen van de slachtoffers in de rechtbank. Ons toezicht zal bij de uitvoering van beleid ter bescherming van hun rechten voor de rechtbank, herplaatsing en zo voort,” zei hij. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen. /TASS/. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, de wet op de hervorming van de pensioenen zal worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. Ze bepalen een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). Hij verklaarde dit tijdens de vergadering van de Federale club van de supporters van “Verenigd Rusland”. Daarnaast Vukolov zei dat “de orde de kwestie van het verhogen van de aansprakelijkheid voor discriminatie, met inbegrip van stemmen zelfs strafrechtelijke aansprakelijkheid.” Volgens hem is er nu een collectie van verschillende voorstellen. “Elke klacht dient te worden in de controle van zowel de arbeidsvoorziening en de arbeidsinspecties en overheden (regio’ s)”, zei hij. Het is de bedoeling dat het document wordt geacht tot het einde van de lente sessie (eind juli) in de eerste lezing. MOSKOU, juli 13. Echter, de Fes-ondersteuning van de uitvoering van bestaande maatregelen: monitoring van elk individueel geval. Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel.