Economie

De Federatie Raad ingestemd met de wet, waardoor de uitvoer ervan te verhogen van accijnzen op olieproducten

De Federatie Raad op vrijdag keurde de regering een voorstel van wet, die stelt een limiet aan het percentage van de uitvoer douanerechten voor bepaalde olieproducten tot 90%. Zoals vermeld in de conclusie van het profiel Commissie van de eerste kamer over de begroting en de financiële markten, nieuwe marginale tarief is ingevoerd “om het stimuleren van de productie van bepaalde categorieën van goederen die van olie, en hun implementatie in de binnenlandse markt en de mogelijkheid van het verkrijgen van extra inkomsten met de export van aardolie producten. Daarnaast is de wet verduidelijkt de toepassing van de regering van de RF-de maximum tarieven van de uitvoer douanerechten op de ruwe olie op 30%. /TASS/. Tegelijkertijd, de wet voorziet in een vrijstelling van de rechten bij uitvoer van olie en gas, condensaat verkregen mengsel in de gebieden waar voor het berekenen van de belastingen op extra inkomsten uit koolwaterstoffen, in het kader van het wetboek van de Belasting, maar onder bepaalde voorwaarden. Volgens het Comité van de Federatie Raad, het tekort van de inkomens van de Federale begroting als gevolg van het gebruik van prikkels voor de export taken variëren van de 16,9 miljard 35,4 miljard roebel per jaar. Dus, de overheid krijgt het recht op het verhogen van de rechten bij uitvoer van lichte olie producten, commerciële en straight-run benzine lichte en middelzware destillaten, benzeen, tolueen, xylenen en smeerolie. Nu de export accijns van lichte olie-producten, commerciële benzine en olie is 30% van het tarief van de accijns op olie, direct door fractionering benzine – 55%. MOSKOU, juli 13.