Economie

De Federatie Raad ingestemd met de wet op de vergoeding van de regio ‘ s verliezen verminderd met accijnzen en ontwikkelingsfonds

Nu deze standaard is ingesteld op 42,9% van de Federale begroting en 57.1% in de regionale budgetten. In de conclusie van het profiel Comité van de Raad van de Federatie op het budget en de financiële markten worden eraan herinnerd dat deze accijnzen zijn een van de belangrijkste bronnen van de weg de fondsen van de samenstellende entiteiten van de russische Federatie. /TASS/. Het maximale bedrag van het Fonds zal jaarlijks worden vastgesteld door het budget wet tot 3,5 biljoen roebel in 2024. De Federatie Raad in plenaire zitting op vrijdag ingestemd met een wet op de herverdeling van de inkomsten uit accijnzen op brandstof tussen de Federale en regionale begrotingen te compenseren voor de regio ‘ s toegerekend verliezen van lagere kosten. In januari 2019 vermelde regio ’s 86,65% van de inkomsten, en van 1 februari tot het einde van 2019, de Federale begroting zal ontvangen 41.9% van de rest zal gaan naar de regio’ s. Volgens de wijziging van 1 juli tot en met 31 December 2018, de regio ‘ s ontvangt 84,4% van alle inkomsten uit brandstof accijnzen en de Federale begroting – het resterende bedrag. Dossier

Voor een rem op de groei van de brandstofprijzen in Rusland sinds 1 juni had verlaagde accijns op benzine met 3 duizend roebel per ton en voor diesel met 2 duizend roebel per ton. MOSKOU, juli 13. Het was ook besloten af te zien van de geplande verhogingen van de accijns op 700 roebels vanaf 1 juli 2018. Het doel van het Fonds is de ontwikkeling van de infrastructuur,” aldus de conclusie van het Comité. Zie ook

Dynamiek van de prijzen en de accijnzen op benzine in Rusland. Het Ministerie van Financiën schat, de gederfde inkomsten van de Federale begroting van de vermindering van de brandstof accijns in 2018 zal een bedrag van 103 miljard roebel. Daarnaast biedt de wet de oprichting van een “development Fund”.