Economie

De Federatie Raad ingestemd met de annulering van de betaling van de personenbelasting wisselkoers verschil bij de aankoop van euro-obligaties

MOSKOU, juli 13. De wet treedt in werking één maand, te rekenen vanaf de datum van de officiële bekendmaking en niet eerder dan 1-go-nummers van de volgende fiscale periode voor de personenbelasting. Zij bepalen de procedure voor de vaststelling van de heffingsgrondslag voor de inkomstenbelasting bij het ontvangen van de individuen inkomen op dergelijke obligaties op de vervaldag, het nivelleren van de verandering van de roebel tegen vreemde valuta in de tijd die verstreken is sinds de overname door de bewoner voorafgaand aan de uitvoering. /TASS/. De Federatie Raad op de zitting van vrijdag heeft ingestemd met een regering de wet vrijstelling van de inwoners van de russische Federatie van de betaling van de belasting op het inkomen van natuurlijke personen (inkomstenbelasting) wisselkoersverschillen bij de aankoop van russische effecten die luiden in dollars en euro ‘ s (euro-obligaties). De wijzigingen aan het wetboek van de Belasting.