Economie

De Doema Comité voor arbeid zal achten het wetsvoorstel over de hervorming van het pensioenstelsel op 17 juli

Profiel Comité van de Doema op arbeid, sociaal beleid en veteranen Zaken zullen op 17 juli het wetsvoorstel wijzigingen van de pensioenwetgeving. © Valery sharifulin/TASS

MOSKOU, juli 13. /TASS/. Opgemerkt wordt dat de Rapporteur van de regering zal de Minister van arbeid en sociale bescherming van Rusland Maxim Topilin. Vóór de eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli, wordt in het wetsontwerp werd verzonden voor beoordeling van de onderwerpen van de russische Federatie. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

Over het geïnformeerde journalisten op vrijdag, de persdienst van het Comité. “17 juli 2018 de Doema Commissie op arbeid, sociaal beleid en veterans Affairs zal overwegen een wetsvoorstel om de pensioenleeftijd verhogen”, – is gesproken in het bericht.