Sport

Anderson na slopende marathonpartij naar finale Wimbledon

Hij is de Zuid-Afrikaan die de finale van Wimbledon bereikt sinds Brian Norton in 1921. Wimbledon Wimbledon “At the end you feel like it’s a draw, but someone has to win. In de vierde set brak Anderson zijn tegenstander twee keer en won met 6-4. Isner kwam zo tot 110 ongebroken games op rij. De halve finale tussen Kevin Anderson en John Isner op Wimbledon leek eeuwig te duren. De ruim twee meter lange servicekanonnen waren sterk aan elkaar gewaagd. Nooit schopte de 32-jarige Anderson het zo ver op een grandslam. De eerste drie sets werden beslist door tiebreaks. Pas na meer dan 6,5 uur spelen won de Zuid-Afrikaanse tennisser Anderson door ver in de vijfde set de servicegame van de Amerikaan Isner binnen te halen. Anderson was de eerste dit toernooi die Isner wist te breken. De partij eindigde in 7-6 (6) 6-7 (5) 6-7 (9) 6-4 26-24. John is a great guy and I really feel for him” – @KAndersonATP #Wimbledon https://t.co/SHU5fVNUc9 13 juli 2018 @ 18:56