Buitenland

Zakharova: de nieuwe Britse Minister van buitenlandse zaken aangetoond dat de anti-russische aanpak

De officiële vertegenwoordiger van het russische Ministerie van buitenlandse zaken Maria Zakharova

© Michail Tereshchenko/TASS

MOSKOU, 12 juli. Ministerie van buitenlandse zaken woordvoerder opgemerkt dat in het geval van verergering van een anti-russische bias in het beheer van het verenigd koninkrijk” bemoeilijken de interactie van de russische Federatie en het Koninkrijk op multilaterale platforms, zoals in het gezamenlijke besluit van de werkelijke internationale en lokale problemen op te lossen. /TASS/. Kort na zijn benoeming hunt zei dat hij gelooft dat de belangrijke rol van Johnson in de voorbereiding van de reactie van de internationale gemeenschap om het incident met de vermeende vergiftiging op Maart 4, ex-GRU-Kolonel Sergei Skripal en zijn dochter Julia in Salisbury. Moskou reageerde op deze onvriendelijke stappen door soortgelijke maatregelen. Zijn voorbeeld werd gevolgd door een aantal landen, en de NAVO heeft verminderd de missie van de russische Federatie in de organisatie. Het Verenigd Koninkrijk de schuld van het incident Rusland en gedeporteerd 23 van een russische diplomaat. Zie ook

De zoon van een Admiraal en voogd van de Olympische spelen: de nieuwe Britse Minister van buitenlandse zaken Jeremy hunt

“Het nieuwe hoofd van het ministerie van buitenlandse zaken, bij het recht van bezit van het Ministerie van buitenlandse zaken, heeft de verdienste van zijn voorganger, quote, “een aanzienlijke inspanning in het formuleren van een reactie op een incident in Salisbury”, waardoor het, in feite, het steunen van anti-russische lijn van de Britse diplomatie, – zei Zakharov. Op donderdag tijdens de briefing zei de officiële vertegenwoordiger van het russische Ministerie van buitenlandse zaken Maria Zakharova. Het nieuwe hoofd van de Britse Minister van buitenlandse zaken Jeremy hunt heeft aangetoond dat een anti-russische aanpak, met nadruk op de rol van zijn voorganger Boris Johnson in de voorbereiding van de internationale reactie op het incident in Salisbury. – Wij geloven dat deze aanpak het is onwaarschijnlijk dat een platform geworden voor de normalisatie van onze bilaterale relaties en het ontwikkelen van hen op een constructieve manier”.