Buitenland

Slutsky: Georgië en Oekraïne mag niet misleiden onszelf sluit de vooruitzichten van de toetreding tot de NAVO

De Alliantie feeds georgische en oekrainers dergelijke beloften meer dan een dozijn jaar,” zei hij tegen verslaggevers op donderdag. “Georgië en Oekraïne mag niet misleiden onszelf snel vooruitzicht van toetreding tot de NAVO. Het is zeker niet het beste nieuws, maar niet voor Rusland, de militaire macht, die is sterk, en de eerste van alle voor de nationale economieën van de landen – leden van de NAVO, met name gezien de aanhoudende financiële crisis in Europa. Wij geloven ook dat er niets is om bang voor,” zei de MP. De Voorzitter van de Doema Commissie internationale Zaken Leonid Slutsky is van mening dat Georgië en Oekraïne nog steeds niet rekenen op het NAVO-lidmaatschap in de komende jaren. Slutsky ook opgemerkt dat de mogelijke verhoging van de defensie-uitgaven van de NAVO-landen zouden kunnen bedreigen de veiligheid van Rusland, maar in het Algemeen maakt een destabiliserende achtergrond in de wereld. Deze strategie verhoogt de spanning en scheidslijnen, het uitlokken van een nieuwe wapenwedloop”, concludeerde hij. “Het is belangrijk, natuurlijk op een positieve reactie van de NAVO-landen om het ONS vraagt om verhoging van de defensie-uitgaven. Zie ook

Poroshenko verzekerd van de NAVO zijn land een verbintenis te treden tot het Bondgenootschap

Stoltenberg zei dat Georgië een NAVO-lid

Oefeningen tussen Georgië en de NAVO zal worden gehouden in Maart 2019

Volgens Slutsky, “in feite, zowel Georgië en Oekraïne worden gebruikt door het Westen om het handhaven van de spanning in de buurt van de russische grenzen en in de post-Sovjet-ruimte.” “En niemand doet het niet verwachten van de Europese Unie, dat wil Kiev, noch de NAVO, vooral bij de landen die lid zijn veeleisende hogere defensie-uitgaven,” – zei het hoofd van het Comité. Eerder NAVO-Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg zei dat de NAVO-top in Brussel afgesproken om verder te werken aan de invoering in de toekomst van de Alliantie van Georgië en Oekraïne. Toch heeft de NAVO nog steeds giet patronen van de koude oorlog, het bevorderen van het beleid van containment van Rusland. Hij voegde eraan toe dat “de mythe over de russische agressie is niet de eerste keer gebruikt door het Westen om hun eigen geopolitieke belangen en rechtvaardiging van de uitbreiding van de NAVO naar het Oosten van Europa. /TASS/. “Rusland geen bedreiging vormt voor iedereen en is niet van plan om aan te vallen iedereen. Het is niet precies overeen met de in eerste instantie aangegeven doelen van de organisatie werd opgericht in 1949 op “de versterking van de stabiliteit en het verhogen van de welvaart” in de regio. MOSKOU, 12 juli.