Buitenland

Poetin en Adviseur van de leider van Iran hebben besproken Syrië en bevestigde hun inzet voor JCPOA

MOSKOU, 12 juli. Dit werd gemeld aan de journalisten de druk Secretaris van de President Dmitry Peskov. Van Iraanse kant in de onderhandelingen namen deel de Voorzitter van het Bureau van de adviseurs, de Opperste leider van de Islamitische Republiek van Iran, Ali Asghar Fathi, Sabangali en de Iraanse Ambassadeur in Rusland Mehdi Sanai. – Ze hebben ook gesproken over de situatie in de regio, zoals de situatie in Syrië, herhaalde de toezegging om de OVEREENKOMST”. “Velayati gaf de President twee berichten uit de geestelijke leider van Iran, en de President [Hassan Rouhani], zei hij. De President van Rusland Vladimir Poetin bij het gesprek met de Adviseur aan de leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei voor internationale Zaken Ali Akbar Velayati gesproken over de situatie in Syrië en bevestigde hun inzet voor het Gemeenschappelijk algemeen plan van actie op Iran (SVPD). Eerder werd gemeld dat de russische delegatie nam deel aan de vergadering, de russische Minister van buitenlandse zaken Sergei Lavrov. Bovendien, de vergadering besproken onderwerpen van de bilaterale betrekkingen tussen Moskou en Teheran. De beantwoording van de vraag over de inhoud van de verzonden berichten te Poetin, een woordvoerder van het Kremlin zei dat ze betrekking hebben bilaterale betrekkingen op alle terreinen, evenals de situatie in de regio. /TASS/.