Buitenland

Peskov: niet de neiging om te veranderen Rusland ‘ s houding tegenover de NAVO is niet

Rusland is niet het veranderen van de relatie tot het Noord-Atlantisch Bondgenootschap. “Tijdens de nacht, onze houding ten opzichte van het Noord-Atlantisch Bondgenootschap is niet veranderd, en geen trends voor wijzigingen hier en daar kan het niet worden, dus ik heb niets toe te voegen,” zei hij. Een woordvoerder van het Kremlin zei dat eerder te midden van de rapporten van de NAVO-top in Brussel, gaf hij al een opmerking over hoe Rusland ziet de organisatie. MOSKOU, 12 juli. Dit werd vermeld journalisten de druk Secretaris van de President Dmitry Peskov, de beantwoording van de vraag van de tegenstellingen binnen het Bondgenootschap in het kader van de komende 16 juli aan de Helsinki vergadering van de voorzitters van de russische Federatie en de Verenigde Staten. /TASS/. Eerder Peskov, commentaar op de lopende NAVO-top, zei dat Rusland ‘ s houding ten opzichte van de Alliantie “het is een product van de koude oorlog, deze Alliantie, die werd ontworpen voor het doel en in de naam van de confrontatie.” Druk Secretaris van de President benadrukt dat de acties van de NAVO op de lange termijn is de promotie van het Bondgenootschap en de uitbreiding van de militaire infrastructuur in de richting van de russische grens – “elke keer als ik bevestigen dat de essentie van de Alliantie.”