Buitenland

Peskov heb geen commentaar geven op de verdrijving uit het Griekenland van de diplomaten van de russische Federatie

/TASS/. Volgens bronnen van de krant, door de maatregelen die Athene zijn een reactie op “illegale acties op het griekse grondgebied, niet-inmenging in de interne Aangelegenheden van het land”. “Het is een kwestie van het Ministerie van buitenlandse Zaken”, – vertelde verslaggevers de vertegenwoordiger van het Kremlin. Eerder, de krant Kathimerini, onder vermelding van diplomatieke bronnen gezegddat Athene gaf een indicatie van de uitzetting van twee Russen, in het bijzonder, de medewerker van de russische Ambassade, en over het verbod op nieuwe invoer in het land van twee burgers van de russische Federatie. Druk Secretaris van de President van Rusland, Dmitri Peskov weigerde commentaar te geven op de uitzetting van de russische diplomaten uit Griekenland. Het russische Ministerie van buitenlandse zaken heeft beloofd gespiegeld maatregelen in reactie op de stappen van Athene. MOSKOU, 12 juli.