Buitenland

Het russische Ministerie van buitenlandse zaken de aandacht gevestigd op de nieuwe feiten van onderdrukking van Kiev tegen de media

“Het beleid van de beperkingen op de toegang van buitenlandse journalisten, en we hebben het niet over die journalisten die Express politieke visie op wat er gebeurt. Dit, natuurlijk, een andere opzienbarende stap illustratie van niet alleen intolerantie tegen haar eigen bevolking, en keiharde repressie van de media,” – zei de diplomaat. Eén voor allen” 9 Mei, ze noemde het een schandalig stap. Dit werd vermeld op donderdag door de officiële vertegenwoordiger van het russische Ministerie van buitenlandse zaken Maria Zakharova. Dossier

Commentaar op Kiev besluit tot het opleggen van een boete op de oekraïense TV-zender “inter” voor de uitzending van het concert “de Overwinning. Ergens overgeeft aan, ergens toegeven aan de chantage van het geradicaliseerde deel van de samenleving, officiële Kiev probeert te onderdrukken elke poging te roepen in de media. /TASS/. Op woensdag op een vergadering van de Nationale Raad betreffende de radio-en televisie-uitzendingen van Oekraïne heeft besloten om fijne inter te 4,046 miljoen hryvnia (meer dan $154,4 duizend tegen actuele wisselkoersen) voor de uitzending van het concert op de Dag van de Overwinning. De bans

De diplomaat vestigde de aandacht op een ander geval, het verbieden van de media-vertegenwoordiger voor het invoeren van de Oekraïne: eerder deze week, de grens van dienst van het land niet missen Britse journalist John Warren – leiden het programma “laten we Gaan Eten!” op NTV. Het is al over de volledige willekeur in relatie tot media,” – zei in dit verband, Zakharov. De oekraïense autoriteiten doorgaan met een beleid van onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting en niet afzien van het beleid van repressie tegen journalisten. De reden voor de weigering van de binnenkomst was de naam van een bezoek aan de journalist van de Krim. MOSKOU, 12 juli. Vervolgens keek transmissie 7,3 miljoen mensen. Het doel is duidelijk – te beroven mensen van de mogelijkheid tot het verkrijgen van objectieve, eerlijke informatie over wat er gebeurt in het land en de gebeurtenissen in de wereld,” concludeerde ze. “Een groot deel van de bevolking van Oekraïne is van mening 9 Mei een viering van de burgers van die landen die in de weg stonden van het fascisme. Volgens vertegenwoordigers van de nationale Raad, tijdens het concert was “aanzetten tot haat”, zodat de omroep kreeg een boete ten bedrage van 25% van de licentiekosten. “Het is een bevestiging van wat we zeiden, de oekraïense regering blijft hechten aan een cursus gericht op de volledige onderdrukking van afwijkende meningen, beperkingen op de vrijheid van meningsuiting, alternatieve oekraïense officialdom. Zie ook

De dood van de journalisten in de Oekraïne.