Gezondheid

Victoria Skripal heeft geweigerd rapporten over de enorme kosten voor deelname aan de “Laat hen praten”

“Ik aanvaard deze hulp. Ze zei dat er na het incident in Salisbury “was in een zeer moeilijke positie”. TASS), wiens enige droom is om mijn zoon zien. MOSKOU, 10 juli. Ik heb voor iedereen en zonder kosten hetzelfde zeggen van wat ik gezegd heb. De geïnterviewde van het Agentschap benadrukt dat het heeft nooit verborgen dat hij had ontvangen van een baan in hun vakgebied. Niet beïnvloed. Zij verklaarde dit dinsdag in een interview met TASS. Nichtje van ex-GRU-Kolonel Sergei Skripal Victoria Skripal kreeg een baan in een bedrijf dat produceert het programma “Laat hen praten” in ENGELAND voor een visum en niet heeft ontvangen van de makers van het programma “miljoenen kosten’. Ik heb meteen gaf hij een interview aan iedereen die vroeg, en deed het helemaal gratis,” aldus het Agentschap gesprekspartner. “Over enige miljoenen kosten weet ik niet, en ontvangen, en de wettelijke lonen en de belastingen die ze betalen,” aldus het Agentschap gesprekspartner. Na de verschijning van de problemen met de Britse visa, zei Victoria Skripal, bood ze de hulp van een bedrijf dat het produceert “ze ” praten”. Ze huilt elke dag zei Skripal. /TASS/. “Werkt op mijn positie? En maak dit feit meer betekenis dan het is,” voegde ze eraan toe. Mijn familie is niet te koop en overtuigingen ook,” concludeerde Victoria Skripal. Ze nam me mee naar het werk, dus ik kreeg financiële ondersteuning en de mogelijkheid om te solliciteren naar de Britse Ambassade als de persoon die kan controleren of permanente inkomen,” deelde ze. Eerdere media gemeld dat Skripal een paar maanden geleden, kreeg een baan als econoom in een bedrijf dat “ze ” praten”, maar er is echt niet werken, en kreeg dus een aanzienlijk bedrag voor deelname in de ethers. “Zie niet iets geheim. “In de handen van mijn 90-jarige oma (de moeder van Sergei Skripal – ca. “Ik was er groot geld aan de russische en Westerse media.