Buitenland

Onishchenko: de ongefundeerde beschuldigingen van de russische Federatie aan de OVSE PA verdienen medische evaluatie

de rol die we geïnstrueerd onze mensen uit te voeren om de volle, en niet te betrekken in de politieke ping-pong”, – de conclusie van de Plaatsvervangend. Het ging over de 300 parlementariërs uit 57 OVSE-landen. Zie ook

Tolstoj: de West-Europese parlementen zijn moe van de constante veroordeling van de russische Federatie

Tolstoj zei over de niet-ontvankelijkheid van de goedkeuring van de resoluties van de OVSE PA op basis van nep-nieuws

In de Federatie Raad, zei dat de landen van het “oude Europa”, schuwt de kritiek van de russische Federatie aan de OVSE PA

“Prachtig beschuldigingen zonder feiten en emoties verdient alleen literaire of medische evaluatie,” – zei de politicus reageerde op de kritiek tegen de russische Federatie, met inbegrip van in verband met de situatie in Oekraïne. De russische delegatie wordt geleid door Vice-voorzitter van de Doema Pjotr Tolstoj, die toezicht houdt op de onderste kamer van de internationale samenwerking. Eerste Vice-Voorzitter van de Doema Commissie voor onderwijs en wetenschappen, Gennady Onishchenko

© Vyacheslav Prokofjev/TASS

BERLIJN, 11 juli. Volgens Onishchenko, het waarnemend hoofd van de OVSE PA “gemanipuleerd met het tellen van de stemmen, het manipuleren van de volgorde van de speeches en zo voort.” “Rusland is een groot land, het zal niet instemmen met het feit dat ze schopte rond”, waarschuwde hij. Maar dit Protocol voorziet in een billijke deelname van alle landen”, benadrukt hij. “Wij, de Voorzitter van het parlement heeft er niet voor gekozen om, dat hij gemanipuleerd en gestuurd. Bijeenkomst van de OVSE PA is gehouden in het Reichstag gebouw, waar nu de zetel van de Bondsdag. In het bijzonder, volgens Onishchenko, 2 miljoen mensen is “mensen” in Rusland en maakt een enorme bijdrage aan de Oekraïne is het BBP te wijten aan het feit dat Rusland niet is veranderd op het moment dat de grens van het regime met de naburige staat. Hij is de waarborg van de naleving van het Protocol dat bestaat. /TASS/. Dit werd vermeld op woensdag, lid van de russische delegatie, Doema Plaatsvervanger, voormalig chief sanitaire arts van Rusland Gennady Onishchenko, om te spreken in de plenaire sessie. “Vandaag in mijn land van 3,2 miljoen Oekraïners, mijn etnische verwanten, werken, leven en voeden mijn land,” zei hij. “Echt, het doden van mensen in de Donbass, maar dat de mensen die bij de opdracht van de man die noemt zichzelf hoofd van de staat, schieten op kleuterscholen, scholen,” – zei de Deputy. En in dit historische gebouw [de Reichstag]… Een ander 1,2 miljoen mensen zijn vluchtelingen uit de Donbas, zei hij. De beschuldigingen tegen Rusland tijdens de bijeenkomst van de OVSE-Assemblee, wordt niet ondersteund door de feiten. Op dit punt, waarnemend voorzitter van de Vergadering, de vertegenwoordiger van Georgië Giorgi Tsereteli geprobeerd om te stoppen met het russische afgevaardigde aan het woord te laten om de andere luidsprekers, echter, Onishchenko ging verder met zijn toespraak. “We zijn bereid te praten over eventuele problemen, maar met feiten.