Economie

Moskalkova aangespoord om het vergroten van de sociale veiligheid voor ouderen

Een wetsvoorstel tot wijziging van de pensioen-systeem

Op 16 juni, de russische regering de Doema een pakket van wetsvoorstellen op veranderingen in het pensioenstelsel. “Mensen vragen om het behoud van het recht van de docenten en de gezondheid van de werknemers na jaren van dienst is ontvangt een pensioen blijven werken. De rekening voor het eerste lezing in de Doema, die is voorlopig gepland voor 19 juli was gericht om de onderwerpen van de russische Federatie. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

“Ik wil aandacht besteden aan twee dingen. In dit verband is de Ombudsman verklaarde de noodzaak van wijziging van het wetsvoorstel de regelgeving, die moet het versterken van de sociale zekerheid voor ouderen. MOSKOU, 11 juli. In het bijzonder, het zorgt voor een geleidelijke verhoging van de pensioenleeftijd tot 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). En we moeten luisteren naar mensen die Express” – zei Moskalkova. Ten tweede, dit wetsvoorstel gaat niet over het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd, en op het verhogen van de pensioenen, dat is het idee was,” zei ze woensdag, spreken op een bijeenkomst van de MENSENRECHTENRAAD. De Commissaris voor de rechten van de mens in de russische Federatie Tatiana Moskalkova oproepen voor een sterkere waarborgen voor personen van de pensioengerechtigde leeftijd in het kader van de wijziging van het pensioenstelsel. Het wetsvoorstel, dat wordt voorgelegd aan de Doema, is het niet de hervorming, dit wetsvoorstel betrekking heeft op een recht en een groep van public relations. Ze vertelde ook dat het ontvangt klachten van burgers met de vereisten aan het behoud van de bestaande pensioenrechten van leraren en medisch personeel. Momenteel is de pensioenleeftijd voor mannen en vrouwen is 60 en 55 jaar respectievelijk. “We zouden graag zien dat [bill]-wetten, die vervolgens worden genomen, en andere rekeningen, toe te laten op de hervorming van de pensioenen, met inbegrip van het wijzigen van benaderingen om medisch-sociaal onderzoek voor de ouderen, de versterking van de waarborgen, met inbegrip van de toewijzing van de quota voor de burger, nadat zij 50 jaar, wanneer ze de aanpak van de beperking van de leeftijd voor pensionering], een gedifferentieerde benadering van degenen die werken in gevaarlijke omgevingen en zware werkomstandigheden,” – zei Moskalkova. /TASS/. Ze zullen doorgaan met het ontvangen van alle eerder toegekende pensioen en sociale uitkeringen. Volgens de prognose, Minister-president Dmitry Medvedev, te wijten aan de verandering in het pensioenstelsel, de aow wordt jaarlijks stijgen met ongeveer 1 duizend roebels. Volgens de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko, zal het document worden vastgesteld in de herfst van dit jaar. Het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft geen invloed op de huidige gepensioneerden is ongeveer 46,5 miljoen mensen. De stijging wordt voorgesteld, uit te voeren in fasen vanaf 2019.