Gezondheid

MOE zal het ontwikkelen van regelgeving voor het verstrekken van gegevens die zijn toegewezen aan de risico categorie van objecten

De President van Rusland Vladimir Poetin de aanpak van de Federale Vergadering op 1 Maart gezegd dat binnen twee jaar het hele systeem van controle en toezicht moet worden overgedragen aan de risico-gebaseerde aanpak. Kennisgeving over de vroege ontwikkeling van de administratieve voorschriften van het Ministerie gepubliceerd op dinsdag op de portal van normatieve rechtshandelingen. Pilot implementatie van het model begon in 2015, vijf overheid: Ministerie van noodsituaties, Federale belastingdienst, Rospotrebnadzor, Rostekhnadzor en het Fes. Burgers, rechtspersonen en individuele ondernemers in staat zal zijn om officieel van toepassing op de MOE-voor de bepaling van de verklaring heeft gebruikt voor de bewaking van objecten van de categorie van risico ‘ s op het gebied van brandveiligheid. De risico-gedreven model in de controle en het toezicht activiteiten, op voorwaarde dat de mate van controle over het bedrijf afhankelijk van de risico ‘ s van ondernemingen voor de gezondheid van de burgers, milieu enzovoort. Regelgeving in werking kan treden, in September van dit jaar. Zoals vermeld in de kennisgeving, zijn nu “niet deadlines stellen en de volgorde van de administratieve procedures van het Ministerie van noodsituaties van Rusland, de volgorde van de interactie tussen de structurele onderdelen van EMERCOM van Rusland, hun ambtenaren, en ook de samenwerking van de EMERCOM van Rusland met de aanvragers in het verstrekken van openbare diensten voor het verstrekken van de informatie heeft (vroeger) activiteit of gebruikte objecten categorie van risico’ s op het gebied van de civiele bescherming, de bescherming van de bevolking en het grondgebied van noodsituaties van natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen en brandveiligheid.”

Het ontwerp van ordonnantie opgesteld voor de uitvoering van artikel 8.1 van de Federale wet “Op de bescherming van de rechten van rechtspersonen en individuele ondernemers bij de uitoefening van de controle van de staat (toezicht) en de gemeentelijke control” (“Toepassing van de risicobenadering in de organisatie van de controle van de staat”), evenals de RF Regering besluit “Over het toepassen van een risico-gebaseerde aanpak in de organisatie van de losse types van state controle (toezicht) en wijziging van sommige besluiten van de Regering van de russische Federatie”. Het principe is het volgende: “hoe groter de potentiële risico’ s, en meer controle.” De overgang naar een risk-based aanpak is de basis van de hervorming van de controle-en Toezichthoudende activiteiten in Rusland. MOSKOU, 10 juli. /TASS/.