Buitenland

Kosachev: de Federatie Raad, de leden verwachten van nieuwe contacten met de senatoren in de nabije toekomst

MOSKOU, 11 juli. Het congres delegatie was in Rusland van 30 juni tot 5 juli. “We zijn in de loop van ons gesprek vroeg ik aan mijn collega’ s te geven van de toekomstige samenstelling van de senaatscommissie voor buitenlandse Zaken, die zal worden gemaakt of opnieuw in de verkiezingen van November, onze voortdurende bereidheid tot dialoog tussen de commissies voor buitenlandse Zaken,” – zei Kosachev. De Senator opgemerkt dat misschien wel de internationale commissies kunnen houden van gezamenlijke bijeenkomsten. De Senator aan herinnerd dat in November in de VS zal worden tussentijdse verkiezingen voor het Congres, toen het opnieuw verkozen tot het gehele Huis van afgevaardigden en een derde van de Senaat. “We hebben bepaalde contacten met de Senaat in de VS gepland voor de komende weken of maanden”, zei Kosachev op de vergadering van het Comité, toe te voegen dat hij niet bekend te maken informatie. 3 juli in Moskou, gesprekken gevoerd met de Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Lavrov en vergaderingen in de Doema en de Federatie Raad. Dit werd bekend gemaakt op woensdag, het hoofd van de Federatie Raad, Commissie internationale Zaken Konstantin Kosachev. Bovendien, op 7 juli, op initiatief van de Amerikaanse zijde was een bijeenkomst met russische parlementsleden in de Bondsdag op de zijlijn van de zomer training van de OVSE PA. “We zullen blijven werken. Het is onduidelijk hoe deze dialoog zal worden gebouwd voor de toekomst”, voegde hij eraan toe. Petersburg, waar hij een ontmoeting met Gouverneur Georgi Poltavchenko. De Federatie leden van de Raad van plan om bepaalde contacten” met de AMERIKAANSE senatoren in de nabije toekomst. Tijdens de vergadering, Kosachev heeft verteld over de resultaten van de bijeenkomst met de Amerikaanse parlementariërs in de Federatie Raad, die plaatsvond in een wederzijds respectvolle manier. /TASS/. Tijdens het bezoek van de Amerikaanse parlementariërs bezocht St.