Gezondheid

In Thailand afgesloten “mission impossible” om te evacueren 13 mensen uit de grot

Hun felicitaties werden geuit door het hoofd van het bedrijf SpaceX Elon Musk. “Wat geweldig nieuws uit Thailand! “12 “wilde zwijnen” en de coach kreeg van de grot, ze zijn veilig, – militaire schreef in Facebook. Zo zei dinsdag op een persconferentie op het hoofd van de operatie, de voormalige Gouverneur van Chiang Rai provincie Narongsak Osathanon, ze volledig in geslaagd om de missie te voltooien, die duurde 17 dagen en in eerste instantie leek onmogelijk. Terwijl iedereen zat te wachten op het vervoer van de laatste twee mensen, de Thaise Marine heeft bevestigd dat de voltooiing van de bewerking. /TASS/. Zoals in de vorige dagen, die jongens eerst bereikt de derde zaal, waar het tijdelijke hoofdkwartier. – Ik hoop dat deze 17 dagen herinnerd zal worden en zij zal een les voor ons om ons land in de toekomst.”

Hij bevestigde dat “allen die in de grot, zijn nu veilig.” Onder hen was ook een arts, en drie militaire duiker. Voorbereiding voor een conclusie van jongens uit gecompliceerde die op het gebied van de regens, die voortdurend overstroomd door de grot, ondanks de continue pompen van water. “Het is geweldig dat ze met succes deed. “Blij om te zien dat de succesvolle bevrijding van degenen die gevangen zitten in een grot in Thailand. Gedurende drie dagen de duikers in geslaagd om twee groepen van vier kinderen en één van vijf. Ondertussen is de eerste van drie kinderen, ook teruggetrokken op dinsdag, heeft al in het ziekenhuis in ambulances en twee helikopters. “Dit was een onmiskenbare” – benadrukte hij. In het einde, de eerste ambulance bij het ziekenhuis aankwamen rond 20:40 (16:40 GMT), de tweede om 20:50 (16:50 GMT). Narongsak Osathanon ochtend zei dat dinsdag van de grot bevat alle resterende vier jongens en hun coach. Naast jongens, de kerker was om te vertrekken van de arts en drie van de duiker de Thaise Marine, die bij hen waren al de tijd sinds hun detectie op 2 juli. De kerker waarin ze zich bevinden, strekt zich uit bijna 10 km, heeft een aantal ingangen en uitgangen, alsmede de grote zalen waar de toevlucht van het aankomende water 13. “We hebben iets wat niemand verwacht. De ambtenaar zei dat het Leger heeft meer dan 1.000 leger om te helpen bij activiteiten in, die haar voltooiing werd bijgewoond door ongeveer 10 duizend mensen. Over zijn naam, de leeftijd en de gezondheidstoestand van oudsher niet gemeld. “Namens de Verenigde Staten, ik feliciteer de Thaise Navy seals en de rest met de succesvolle redding van 12 jongens en hun coaches van de gevaarlijke grot in Thailand. Geschiedenis

Op 23 juni, de grot Khao Luang ontbraken voor 12 leerlingen in de leeftijd van 11 tot en met 16 jaar en 25-jarige coach van het football team. Direct na de passage van de laatste weg cordon is opgeheven. Volgens Reuters alle gered werden uit de grot op een brancard. De 25-jarige coach van het football team werd genomen op een ander vliegtuig. De officiële vertegenwoordiger van het Kabinet van Duitsland Steffen Seibert gewezen op de positieve kwaliteiten van de deelnemers aan de evenementen. Dit is het eerste van zijn soort in de wereld. 8 juli, de chief operations met goedkeuring van de familie van de gedetineerde jongens begonnen aan hun evacuatie. In parallel met de search-experts bestudeerden verschillende manieren in hun evacuatie. Van harte gefeliciteerd

Voor het heil in Thailand 12 studenten en hun coach gereageerd op het beleid van de Verenigde Staten en West-Europa op hun pagina ‘ s op Twitter. Op zijn beurt, Premier van groot-Brittannië Theresa may benadrukt dat deze gebeurtenissen werden gadegeslagen door de hele wereld. Zo veel te bewonderen: de weerstand van de dappere jongens en hun coach, de vaardigheden en de bepaling van de redders,” zei Seibert. De verdienste van de redders

Op de afsluitende persconferentie, Narongsak Osathanon bedankte iedereen die deelnam aan de redding. Geleidelijk hun aantal was ongeveer 100 mensen, van wie sommigen waren buitenlanders. Beide auto ‘ s werden begroet met applaus door de menigte. En zo gebeurde het – op de eerste dag reddingswerkers om 11 uur, de tweede – 9, derde – 8. Ten eerste, de helikopter Mi-17 vervoerd naar een medische faciliteit laatste – 12-th – geëvacueerd jongen. Echter, de voormalige Gouverneur van Chiang Rai provincie gemelddat de mini-onderzeeër, voorgesteld door het hoofd van het bedrijf SpaceX Elon Musk, is toegepast tijdens de evacuatie niet. Wat een mooi moment. Allen werden naar het ziekenhuis gebracht, Prachanukhro in Chiang Rai en in quarantaine geplaatst. In een half uur om hem uit in tien tiener, en nog later, de elfde, de jongste. “De beschikbare apparatuur is niet geschikt voor onze missie, legde hij uit. Hij sprak ook de hoop dat de operatie gaat sneller dan op maandag, ondanks de hoeveelheid werk. De President van de Verenigde Staten Donald trump vermelden van de effectieve werk van redders. Proficiat aan de opmerkelijke rescue team!” – schreef een Amerikaanse ondernemer. Het medisch onderzoek en het vervoer van de student en de coach nam meer dan drie uur. We zijn erg trots op onze Thaise team, zei hij. – We zijn niet zeker wat het was – een wonder van de wetenschap of iets anders.” “Dertien “wilde zwijnen” aan de oppervlakte gebracht”, ze toegevoegd. De laatste fase

Rond 16:00 (12:00 GMT) uit de kerker gebracht, de negende jongen. “De belofte vanochtend negen mensen verlaten de kerker voltooid” – samengevat Narongsak Osathanon. Dus, ze passeerden de meest gevaarlijke deel van de grot waar je moet zwemmen onder water. De wereld zag [de zaligheid], zal blij zijn met de moed van alle betrokkenen,” zei ze op Twitter. Ondanks de soms zware regen, het niveau van het water in de grot bleef aanvaardbaar is voor de evacuatie. prachtige baan!” – schreef troef. Het hoofd van de operatie, de voormalige Gouverneur van Chiang Rai provincie Narongsak Osathanon

© Foto AP/Sakchai Lalit

BANGKOK, op 10 juli. Op detectie jongens de deskundigen, veel buitenlanders waren, duurde 10 dagen. Zie ook

Hoe was de reddingsactie van studenten uit een ondergelopen grot in Thailand

De operatie begon om 10:08 plaatselijke tijd (06:08 GMT) wanneer voor de eerste groep van 19 duikers ging naar de grot. Onmiddellijk na deze, de jongen werd gestuurd voor onderzoek op het gebied van de artsen die aan het werk waren in de buurt van de grot. Om 17:40 (13:40 GMT) en werd geëvacueerd twaalfde jongen en een 25-jarige coach van het football team “de beer het Bos”. Naast de afrit ze had ongeveer 2 km. Redders in Thailand gemaakt unieke procedure voor de evacuatie van de 13 mensen die gevangen zitten meer dan twee weken geleden in de grot Khao Luang. – Het technologisch complex en geavanceerd, maar we kunnen het niet gebruiken in de grot in deze missie.”

De amerikaanse ondernemer op maandag nacht vloog naar Chiang Rai en bezoek aan de grot Khao Luang, waar gaf autoriteiten aan op zijn uitvinding, die heette “het zwijn Bos” ter ere van de gevangen in de grot van het voetbal team.