Entertainment

Het werk van de tekenaars van de Noordpool zal te zien zijn in Soergoet art Museum in 2018

Nu de curatoren zijn de onderhandelingen over de vertoningen in Moskou op basis van één van de partners in het project. Het project moet een zweem van humor aan het palet van kennis over de noordelijke ijszee en de “verf” mijn indrukken over deze plek op onze planeet. Drie van hen waren niet in het Arctisch gebied, één woont er. De tentoonstelling is nu klaar en zal ingediend worden in 2018. Dit verschil kunnen we zien verschillende humoristische kijk op het Noorden breedte”, – zei Kruglov. TASS, 10 juli. Volgens haar zijn de makers van plan om de tentoonstelling in andere steden van Rusland. “Onze tentoonstelling is een poging van de cartoonisten om te kijken naar het verre Noorden met de ironie. Ze zijn allemaal professionals die vertegenwoordigen verschillende velden van de schilderkunst, maar een of andere manier verbonden zijn met de cartoon. In eerste instantie zullen we het op de website publiceren van de Soergoet Museum of art, en later in het Museum,” – zei Kruglov. “De auteurs van de tentoonstelling zijn vier van de kunstenaar Alexander Sergejev van Sint-Petersburg, Andrey Vakhrushev van Salekhard, Vladimir Stepanov en Dmitry Drozdov van Novosibirsk. Tentoonstelling van cartoons “de Noordpool is voor ijsberen” zal worden gepresenteerd op de Soergoet art Museum in 2018, zei dinsdag TASS creatieve curator Svetlana Kruglova.