Economie

Het Comité van de Federatie Raad steunde de uitbreiding van e-visa voor alle uit het verre Oosten luchthavens

Hij sprak ook de hoop dat in de toekomst het mechanisme van de elektronische visa worden toegepast in het hele land. De wet bepaalt dat de lijst van luchthavens DFO zal het bepalen van de regering van de russische Federatie. Genomen”, zei de Voorzitter van de Commissie internationale Zaken Konstantin Kosachev. Van hen, in aanvulling op de antenne checkpoint Vladivostok (Knevichi) is al bezig met een elektronisch visum, zijn technisch uitgerust met de volgende air checkpoints: Petropavlovsk-Kamchatsky (Yelizovo), Blagoveshchensk, Khabarovsk (Novy), Yuzhno-Sakhalinsk (Khomutovo). Momenteel op het grondgebied van het verre Oosten Federaal district, heeft negen luchthavens. Zoals opgemerkt in de Kast, een dergelijke maatregel zal toelaten om de verhoging van de toeristische stromen naar de regio en het verbeteren van de aantrekkelijkheid van de investering. Eerder, de Doema aangenomen, de wet op de verdeling van de toegang tot Rusland voor een elektronisch visum op de luchthaven van DFO. De Federatie Raad, Commissie internationale Zaken heeft ondersteund en aanbevolen goedkeuring van de wet op de verspreiding van de vereenvoudigde procedure van binnenkomst naar Rusland voor een elektronisch visum op alle luchthavens in het Verre Oosten. Het programma van de afgifte van e-visa is beschikbaar vanaf 1 augustus 2017. Wij ondersteunen en doorverwijzen naar de bevoegde Commissie, de Commissie-van de Commissie constitutionele wetgeving en staat de bouw. “Ik stel voor ondersteuning van het Ministerie voor de ontwikkeling van het russische Verre Oosten en alle andere collega’ s die dit systeem al lang en consequent promoten, en, natuurlijk, ter ondersteuning van de goedkeuring van deze wet. /TASS/. Nu buitenlanders kan komen door de e-visa in Primorsky Krai, Kamchatka en Sachalin. De Voorzitter van het Comité van de Federatie Raad voor internationale Zaken Konstantin Kosachev

© Stanislav Krasilnikov/TASS

MOSKOU, 11 juli.