Economie

Het bedrijf “Transliterate” maken in KHMAO industrial Park op recycling

de totale oppervlakte van 11 hectare is gepland voor het plaatsen van een complex van de ondernemingen voor het ontvangen, het sorteren, afvalverwerking en recycling, rekening houdend met alle moderne technische en milieu-regelgeving en milieu-wetgeving. Dit jaar is de tentoonstelling loopt van 9 juli tot 12 juli, het thema was “Digital manufacturing”. Op site. Handtekening op het document was ondertekend door de Algemeen Directeur van “Transliterate” Marat Galiev en Algemeen Directeur van het Fonds roman Henkel”, – vermeld in het bericht Fonds. Afzonderlijke werken, zijn we van plan om door te brengen in termen van het verstrekken van de belegger van de mogelijke maatregelen van de staat steun voor regionale en Federale programma ‘s”, een citaat van de pers-de dienst van het woord van Henkel. Partner van de INNOPROM-2018 werd de Republiek Korea, de organisator van de tentoonstelling – het Ministerie van industrie en handel van de russische Federatie. Het is de bedoeling dat de eerste productie lijn in de test-modus zal operationeel zijn tegen het einde van 2018 en in de volle, “‘Park Siberië” werken in de tweede helft van het jaar 2019. Volgens Galiyev, alleen een fabriek voor de verwerking van metaal afval kan verwerken tot 300 duizend ton per jaar, terug te keren naar 70-80% in de industrie in de vorm van gerecycleerde materialen of in de bouw sector. Internationale industriële tentoonstelling INNOPROM gehouden in Yekaterinburg jaarlijks sinds 2010. Zie ook

KHMAO presenteerde de investeringen bieden 126 miljard op INNOPROM

Yugra zal aanwezig investering potentieel in de tentoonstelling INNOPROM-2018

Deskundigen zijn van mening dat de TENTOONSTELLING kan de russische analoog van de tentoonstelling in Hannover

“Overeenkomst inzake de ondersteuning en een routekaart van de uitvoering van het investeringsproject is ondertekend door de belegger en het Fonds van de Ugra ontwikkeling in de marge van de tentoonstelling “Innoprom”. TASS is de Algemene informatie partner en exploitant van de pers. De tweede fase omvat de bouw van productie-installaties voor de bewoners, die zal zich bezighouden met de verwerking van kunststoffen, verpakkingen, rubber producten, kantoorartikelen, papier. Het bedrijf “Transliterate” maken in Nizhnevartovsk industrial Park voor inzameling, sortering en recyclage van afvalstoffen “‘Park in Siberië”. De relevante overeenkomsten werden gesloten op de internationale industriële tentoonstelling INNOPROM. YEKATERINBURG, juli 11./TASS/. Voor de uitvoering van de eerste fase zal ongeveer 450 miljoen roebel, in de toekomst zijn ze van plan om het huren van een verdere 4.8 hectare grond die in eigendom van de Nizhnevartovsk wijk. In de eerste fase is de geplande ingebruikname van de productie-installaties voor de ingezeten productie-lijnen voor de verwerking en recycling van metaal-afval. Volgens het document, zal het Fonds de investeerder met hulp bij de ontwikkeling van de economische en financiële modellen, business plan, het masterplan van het project. “In de nabije toekomst met de deelname van het Fonds wordt een pakket van documenten voor het doorgeven van certificering op de conformiteit met het industrial Park en de beheersvennootschap met de eisen van het Ministerie van industrie en handel.