Gezondheid

Hem en de koning Philip schudde handen en praatte voor de wedstrijd Frankrijk-België

Delegaties en records

De franse President voor het eerst bezocht Rusland in het kader van de world Cup, terwijl de koning van de Belgen Philip in de staat ondersteuning van hun nationale team voor de tweede keer op 23 juni was hij aanwezig op de match België – Tunesië. Voor de tweede keer in het spel met de deelname van zijn land de huidige Minister van Frankrijk Laura Flessel-Colovic. /TASS/. Zoals eerder vermeld TASS in de Ambassade van Frankrijk in Rusland, direct na de wedstrijd, de Makron om terug te gaan naar Parijs. De Belgische Minister bezocht Moskou, Kazan, Rostov-on-don, en ondersteunt nu de nationale ploeg van België in de halve finale spel. SAINT PETERSBURG, 10 juli. Over de correspondent van TASS. De President van Frankrijk Emmanuel macron en de koning van de Belgen Philip schudde handen en had een kort gesprek op het podium voor de wedstrijd tussen de twee landen. Tijdens een kort bezoek aan de Noordelijke hoofdstad, noch Emmanuel macron, noch de koning der Belgen Philip zal het houden van vergaderingen met de russische President Vladimir Poetin sinds de russische leider schema ‘ s niet zijn voorzien van een bezoek van het spel. De russische delegatie bij de wedstrijd tussen Frankrijk en België wordt geleid door de voorzitter van de Federatie Raad Valentina Matvienko. Zie ook

Frankrijk en België: een voetbal confrontatie met een lengte van 114 jaar

Hem en Filips waren aanwezig op dinsdag in Sint-Petersburg voor de ondersteuning van de nationale teams van hun landen in de eerste halve finale wedstrijd van de world Cup. De Belgische koning op het spel wordt begeleid door zijn vrouw, Koningin Mathilde van België, terwijl de franse leider van deze tijd arriveerde in Rusland zonder zijn vrouw. Maar, natuurlijk, het record voor een bezoek aan de FIFA world Cup wedstrijden werd de Minister van buitenlandse zaken Didier Maken, want dit is de vierde wedstrijd waarin hij aanwezig is.