Gezondheid

Festival van extreme vormen van het toerisme begon in het Zuiden van Dagestan

“Vandaag de dag in Dokuzparinsky district de officiële opening van het festival “Yarydag-2018”. MAKHACHKALA, 10 juli. Sinds 2002 is er het kampioenschap van Rusland op de bergsport. Dit jaar vindt plaats van 9 tot en met 15 juli, en gewijd aan het Jaar van de cultuur van veiligheid. Zoals opgemerkt in het Ministerie van toerisme van de regio, het festival wordt gehouden in de ontwikkeling van extreme vormen van toerisme en bergbeklimmen in de bergen van Dagestan, de vorming van de atleten verantwoordelijke houding aan de persoonlijke en de openbare veiligheid, vaardigheden en gedrag in extreme situaties. Over het festival “Erydag”

Festival van extreme vormen van toerisme “Yarydag-2018” vindt plaats elke twee jaar in het hoogste deel van Dagestan, in de buurt van het dorp van Kurush in Dokuzparinsky wijk, waar is een uniek complex in de bergen van shalbuzdag Bazarduzu – Aridah. Het dorp Kurush is gelegen op een hoogte van 2560 meter boven de zeespiegel en is het hoogst gelegen dorp van Europa, evenals de meest zuidelijke nederzetting van de russische Federatie. En dat is de reden waarom wij hechten groot belang aan dit festival, “Yarydag-2018″ heeft opgedaan internationale status, die bevestigt onze toewijding aan de ontwikkeling en uitbreiding”, – citeert de woorden van een druk-service. De organisator van het festival is het Ministerie van toerisme en volkskunsten en ambachten van Dagestan met de steun van het Ministerie van noodsituaties van de Republiek en van de administratie van de Dokuzparinsky wijk. Het programma van het festival omvat classificatie wedstrijden in de bergsport van verschillende moeilijkheidsgraad, wandelen routes, Wandelen, mountain running, evenals een rondleiding. Een grootschalig evenement werd bijgewoond door ongeveer 1000 mensen,” zei Atayeva. Volgens haar deelname aan het festival bijgewoond door meer dan 200 vertegenwoordigers van Israël, wit-rusland, Azerbeidzjan, en 14 steden van Rusland. Mount Erydag is in Dokuzparinsky wijk in het zuiden van Dagestan, in de buurt van de grens met Azerbeidzjan. Sakalova verwelkomde de gasten en deelnemers namens de leiding van de Republiek en merkte op dat het festival ontving de “erkenning onder professionals, is uitgegroeid tot een belangrijke en herkenbare gebeurtenis in de Republiek en elk jaar in een stroomversnelling gekomen.” Volgens haar, in Dagestan, er zijn alle voorwaarden voor de ontwikkeling van niet alleen de traditionele vakantie, maar ook een avontuur en andere actieve vormen van toerisme. “Vooral in het ontwikkelen van onze Republiek, bergbeklimmen en alpinisme, waardoor de concurrentie in dit soort extreme toerisme is inmiddels een goede traditie. De hoogte is 3925 m. /TASS/. Op dinsdag hield een plechtige opening van het festival, dat wordt bijgewoond door vertegenwoordigers van de vier landen, meldde TASS de pers-Secretaris van het Ministerie van toerisme en de volkskunsten en ambachten van de Republiek van de Hemel Ataeva. De wedstrijd wordt gehouden volgens de regels van het klimmen. De opening werd bijgewoond door waarnemend Minister voor toerisme en de volkskunsten en ambachten van Dagestan rabiat Sakalova, hoofd van de Dokuzparinsky, Akhtynsky en Suleiman-stalsky wijken. Internationaal festival van de extreme sports “Yarydag-2018” werd gelanceerd in het Zuiden van Dagestan.