Buitenland

De delegatie van de russische Federatie kan beëindigen deelname aan de bijeenkomsten van de OVSE PA in strijd met de regels

Absoluut de juiste beslissing genomen werd door de delegatie van de russische Federatie: geen stemming over het ontwerp van Verklaring van Berlijn van de OVSE PA,” zei de Senator. “Als we verder zullen worden behandeld als collega’ s met een dergelijke overtreding van de regelgeving, de bestaande regels, dan zullen we stilstaan bij de vraag over de zin van deelname van onze delegatie in de vergaderingen van de OVSE PA. MOSKOU, 11 juli. /TASS/. Lid van de russische delegatie naar de bijeenkomst van de OVSE-Assemblee, de Adjunct van de Doema Artem van Excursies niet uit te sluiten dat de russische parlementariërs weigeren verdere deelname aan de bijeenkomsten van de Vergadering als de vertegenwoordigers van andere landen zal blijven in strijd met de regels. Als we dat niet doen hoor, als je het maken van kunstmatig confrontatie (hoewel de OVSE instelling werd opgericht om het overwinnen van de confrontatie en het zoeken naar oplossingen voor complexe problemen), als we ons niet toegestaan om goed te werken en het bouwen van de hindernissen, wat moeten we doen als deze verandert in een politieke farce?” zei Tours aan de journalisten op woensdag. “In dit verband achten wij onaanvaardbaar verder gedachteloos toepassen van persoonlijke sancties, de promotie van confronterende retoriek en de vaststelling van de gepolitiseerde resoluties die kwam tot de verderfelijke praktijken van de OVSE PA na 2014,” zei hij. TASS) loopt vandaag in de loopgraven, want Oekraïne is in oorlog met Rusland. Er is politieke bedrog dat de Heer Tsereteli gemaakt zijn tijdens deze vergadering. Jabbarov ook opgemerkt dat persoonlijke sancties en gepolitiseerde resoluties opgenomen in de praktijk van de parlementaire Assemblee van de OVSE, en het moet stoppen. Jabbarov benadrukt dat in het advies van de russische kant, het verzoek van de OVSE-top in Astana in 2010, over de oprichting van een Verenigde en ondeelbaar veiligheid van de gemeenschap moet blijven aan de “algemene strategische oriëntatie en de huidige taak – de restauratie van de zwaar aangetast vertrouwen.” “De heer [de fungerend voorzitter van de OVSE PA, de vertegenwoordiger van Georgië Giorgi] Tsereteli, voor welke reden opgehaald voor de raadpleging van vertegenwoordigers van de oekraïense delegatie, die ons vertelde verhalen die de Heer Gerasimov (het hoofd van de delegatie – ca. Hij zei ook dat parlementariërs uit Rusland, “zie aanzienlijke potentieel van de parlementaire diplomatie in het bevorderen van het wederzijds begrip en de wederopbouw van het vertrouwen tussen de Lidstaten”. Volgens de Senator, de productieve arbeid van de OVSE interfereren met visa beperkingen van de participatie van de parlementariërs in de activiteiten. “Wij geloven dat onze gezamenlijke werk in de Vergadering geven een sterke impuls aan de toenadering van de Staten over alle dimensies van de veiligheid en de samenwerking in de Euro-Atlantische gebied,” zei de russische wetgever. Zie ook

Slutsky: het protest van de russische delegatie naar de OVSE PA natuurlijk, het betekent niet dat de intrekking van de Vergadering

Kosachev hoopt dat de VS-senatoren leggen de kwestie van het opheffen van de sancties tegen parlementariërs van de russische Federatie

De russische delegatie verliet de vergaderzaal van de OVSE PA

De russische delegatie is van mening dat de politieke bedrog misbruik maken van de regels van de OVSE-Assemblee in gezien de anti-russische resoluties, zei de eerste Vice-Voorzitter van de Federatie Raad, Commissie internationale Zaken Vladimir Jabbarov.