Economie

Bank of America erkend russische economie is het sterkst bij de ontwikkelingslanden

Zie ook

Skvortsova zei dat de levensverwachting kan groeien tot 120 jaar

VTSIOM: de meerderheid van de Russen tevreden zijn met hun werk

“Hoewel Rusland niet tot de halve finales van het 2018 fifa world Cup team, ze wint macro-economische Kopje onder GEM-10, die verenigt de grootste ontwikkelende economie”, aldus een review van BofA. De russische economie is het sterkst bij de 10 grootste ontwikkelingslanden (GEM-10) versie van de Amerikaanse investeringsbank Bank of America Merrill Lynch, die in vergelijking met de 68 ontwikkelingslanden voor 4 duizend 800 indicatoren, zei in een onderzoeksrapport BofA. “Rusland zijn de sterkste indicatoren van de externe liquiditeit, de huidige account en fiscale balans tussen de grote ontwikkelingslanden, en een van de laagste externe schuld”, zeggen de analisten van BofA Merrill Lynch. © EPA-EFE/ANDREW GOMBERT

TASS, 11 juli. Tegelijkertijd Rusland verscheen in de ranking op de eerste plaats, met een voorsprong van China en kreeg “metrocubo” de wereld, volgens een review van de Bank. Volgens experts van de Bank van Rusland aanzienlijk verlaagd het niveau van de schuld, en China, die werd geduwd terug in de ranking GEM-10 op de tweede plaats, integendeel, steeg de schuldenlast.