Maatschappij

De Arctic drijvende Universiteit zal in staat zijn om te werken in het Oosten van de Arctische zone

kijken naar de infrastructuur van de haven, de bestaande en gemaakt op de kust langs de Noordelijke route over zee”, zei hij. ARKHANGELSK, 10 juli. Arctic drijvende Universiteit (APU) in staat zal zijn om uit te breiden van de geografische reikwijdte van het project naar het Oostelijk deel van de noordelijke zone van de russische Federatie. TASS zei waarnemend hoofd van het Noordelijke Departement voor Hydrometereologische en monitoring van het milieu (Noord-UGMS) Romeinse Ershov. In de loop van de vlucht, zijn onderzocht Arctische gebied in verschillende richtingen. “[Moeten] gaan verder naar het Oosten: in de maanden augustus, September, wanneer het ijs situatie dit toelaat, om leerlingen kennis te laten maken met de beginselen van het werken met de klimatologische omstandigheden,… De geplande werken in het Wit, de Barentsz-en Kara-zeeën, het belangrijkste deel van het onderzoek zal worden uitgevoerd in de Noord – Oost kust Van nova zembla archipel. /TASS/. In de expedities op het schip “Professor Molchanov” betrokken van het land vooraanstaande wetenschappers en studenten van verschillende universiteiten leren om te werken in het Arctische gebied omstandigheden. De Arctic drijvende Universiteit is een gezamenlijk project van de Noordelijke Arctische Federale Universiteit en de Noordelijke Directoraat voor Hydrometereologische en monitoring van het milieu. De tiende vlucht de APU zal worden gehouden van 10 juli tot en met 2 augustus. langer voor een groter aantal studenten, en niet alleen in de wateren van de Witte, Barentsz-en Kara-zeeën, zoals het nu is,” – zei Yershov. “Vanuit het oogpunt van de opleiding voor de toekomstige werkzaamheden in de Arctische zone van Rusland en de Noordelijke zeeroute dit project is het niet alleen noodzakelijk om te blijven, maar ook uit te breiden met de temporele en geografische reikwijdte, d.w.z.