Entertainment

Joost Spijkers wint Poelifinario in de categorie kleinkunst

Hij is de enige genomineerde en daar mee de winnaar, met zijn programma Spijkers II. In de overige categorieën zag de VSCD-Cabaretjury wel meerdere kandidaten voor de Poelifinario. In de categorie engagement:
Tim Fransen met Het kromme hout der mensheid
Richard Groenendijk met Om alles! De andere twee categorieën zijn engagement en amusement. Joost Spijkers is winnaar van Poelifinario in de categorie kleinkunst. De prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling is dit jaar voor het eerst onderverdeeld in drie categorieën. De VSCD-Cabaretjury, verantwoordelijk voor de nominaties, vond dit programma dermate sterk dat hij als enige genomineerde in zijn categorie naar voren is geschoven. Daarin zijn nog vijf voorstellingen genomineerd voor de Poelifinario en vijf voorstellingen voor het de meest veelbelovende cabarettalent, de Neerlands Hoop. Veldhuis & Kemper met Geloof ons nou maar>
Voor de Neerlands Hoop:
Johan Fretz met De Zachtmoedige Radicaal
Martijn Kardol met Bang
Stefano Keizers met Erg heel
René van Meurs met Ik beloof niks
Rundfunk met Wachstumsschmerzen
De VSCD Cabaretprijzen worden op 1 oktober uitgereikt in Diligentia in Den Haag. In de categorie entertainment:
Jochem Myjer met Adem in, adem uit
De Alex Klaasen Revue met Showponies.
Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az