Sport

De wedstrijd Arsenal – Manchester city opent het kampioenschap van Engeland op het voetbal van het seizoen-2018/19

In het seizoen 2017/18 kampioen van Engeland “Manchester city”. De laatste ronde is gepland voor 12 mei. Vergadering van de teams uit Liverpool zal plaatsvinden op 14-m ronde, 1 December in het stadion Anfield” Liverpool zal spelen tegen Everton. De Spelers Van “Manchester City”

© Foto AP/Matt Dunham

TASS, 14 juni. Dit werd gemeld op de officiële website van de Premier League. De tweede plaats ging naar “Manchester United”, een derde “Tottenham”. “Manchester United” en “Manchester city” zal spelen in de 12e ronde, die gepland staat voor November 10. In 22-m ronde van het kampioenschap van Engeland, die is gepland voor 1 januari 2019, zal voldoen aan Manchester city en Liverpool. De wedstrijd tussen de clubs zal worden gehouden op 11 augustus in het Emirates stadion in Londen. Arsenal en Manchester city zal spelen in de openingswedstrijd van het seizoen 2018/19 kampioenschap van Engeland op het gebied van voetbal. De eerste vergadering van de teams uit Londen zal plaatsvinden in de tweede ronde, Chelsea zal gastheer van Arsenal op 18 augustus.