Sport

De regionale autoriteiten hebben bevestigd dat FC Kuban” zal worden omgedoopt Ekaterinodar

Het werd later voorgesteld om de naam te wijzigen onder een nieuwe naam te verklaren om deel te nemen in de PFL. We hebben beleggers die bereid zijn om de financiering van de club, om serieus geld te investeren, maar alleen om te voorkomen dat deze de schuld staarten”, aldus de Plaatsvervangend Gouverneur. /TASS/. Hij vertelde over het op donderdag aan journalisten. Een paar jaar geleden “Kuban” begon financiële problemen waren grote schulden aan de spelers en staf van de club. SOCHI, 14 juni. “Je weet heel goed waarom dit gebeurt, de schuld is te gek, en ze trekken naar beneden. In dit verband is de club trok zich terug uit het kampioenschap van de national Football League, waar hij was om deel te nemen in het volgende seizoen. Het laatste seizoen van de FNL “Kuban” eindigde op de negende plaats. Aan het begin van 2017, de inspectie van de Federale fiscale dienst in Krasnodar heeft aangepakt in het hof van Arbitrage van Krasnodar grondgebied met het verzoek om te herkennen dat de club failliet wegens schulden in de hoeveelheid 288,4 miljoen roebels, die momenteel in het faillissement van de club werd een procedure ingevoerd van de waarneming. TASS). Vice-Gouverneur van de regio Krasnodar Nikolaj Doluda heeft bevestigd dat de voetbal club “Kuban” het ervaren van financiële problemen, het begin van het nieuwe seizoen zal worden omgedoopt Ekaterinodar. Het zal worden genoemd Ekaterinodar, zei Doluda. Eerder werd gemeld dat “Kuban” kon niet door de vergunningsprocedure van de russische voetbalbond. Hij benadrukt dat de club is de bedoeling om in te gaan door de national Football League (FNL). Het werd ook gemeld dat de schulden “Kuban’ bedrag van ongeveer 3 miljard roebel, en de schuld aan de spelers – van drie tot vijf maanden. “Nu is de club speelt in de tweede divisie (de Professionele football League, PFL – ca.