Gezondheid

Zjirinovski: LDPR zal geen ondersteuning voor het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd, maar is van mening dat het onvermijdelijk is

Dossier

Echter, volgens hem, “starten van het proces komen een aantal perspectieven voor de toekomst”. MOSKOU, 14 juni. Zie ook

Hoe en wie zal betrekking hebben op het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd in Rusland

“De meerderheid van onze burgers ontevreden met de vooruitzichten van het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd… “Zullen we uiteindelijk komen tot wat velen van ons al van gedroomd: jongeren onder de 35 jaar oud zijn om te werken dan niet, maar krijgt een fatsoenlijke uitkering, waarmee u snel en veilig aan te leren en de wereld te zien. /TASS/. Echter, Zjirinovski zei: “als het Westen geleidelijk en pijnloos verhoogde de pensioenleeftijd, we hebben dit probleem te lang”. Over deze in zijn Telegram kanaal schreef op donderdag, de leider van de liberaal-Democraten van Vladimir Zjirinovski. Zie ook

De pensioengerechtigde leeftijd in landen over de hele wereld. De russische regering op 14 juni ingestemd met een wetsvoorstel tot verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd naar 65 jaar voor mannen (door 2028) en 63 jaar voor vrouwen (tot 2034). LDPR factie zal niet steunen het initiatief van het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd. “Te verhogen nodig sinds de dagen van de Sovjet-regime, dan is de burger niet zou hebben voelde me zo slecht,” – zei het hoofd van de liberaal-Democraat. Echter, je moet om uit te leggen aan de kiezers die in de toekomst nog onvermijdelijk,” zei hij. dat is de reden Waarom het initiatief willen wij niet steunen. De verhoging zal worden gepland in fasen vanaf 2019. “De redenen zijn dezelfde als die van onze jeugd wordt minder, omdat in beschaafde landen geboorte te geven aan weinig standaard is er één kind in het gezin. En als je een lage drempel van het pensioen, dan vroeg of laat zal er niemand om te bouwen aan het Fonds betaalt de pensioenen van de huidige gepensioneerden”, zei hij. Dus, volgens Zjirinovski, “in de Verenigde Staten en Europa hebben zelfs de vraag pensioen op 70-jarige leeftijd”. Maar het is als een lening, die vandaag naar school: leren gratis, maar dan compenseren met de kosten, te werken voor een bedrijf dat deze lening is betaald. Maar in de toekomst te compenseren voor deze jeugd-uitkering, zal moeten wachten tot de pensioenleeftijd naar 80 jaar’, zegt Zjirinovski.