Gezondheid

Vrijwilligers in Adygea zal het verbeteren van de toeristische route van de Komedie Gaidai “Sportloto-82”

Twee meer – “de kamp “Koude” en de “Rivier van Adzjarië – Engelmanova Glade” – zal in de nabije toekomst. /TASS/. Bewaard paden trekken toeristen uit verschillende regio ’s van Rusland, ontdek de unieke flora en fauna van de Kaukasus”, – zei Mitrofanov. De vele soorten van dieren opgenomen in het Rode boek van de russische Federatie. “In de zomer door vrijwilligers, zullen we ook het verbeteren van de legendarische “dertig” tracks die waren de helden van de Patriottische Komedie “Sportloto-82”. Zoals verteld TASS het hoofd van de toeristische dienst van de reserve Alexei Mitrofanov in de reserve zijn er 16 toeristische routes, 14 van hen, waaronder een zeer populaire “Door de bergen voor de Zwarte zee”, is al operationeel. Voor de eerste keer in het asiel zal worden gehouden op het Internet, vroeger was er niet eens een telefoon communicatie, zei Turishcheva. “Vorig jaar, de reserve werd bezocht door ongeveer 260 duizend mensen, dat is 20% hoger dan een jaar eerder. Deze toeristische routes van de reserve vandaag heet “Door de bergen voor de Zwarte zee”. Interesse in actieve recreatie, eco-toerisme is groeiende. De reserve wordt bewoond door bizons, herten, bruine beer, West-Kaukasische Tur, gems, de lynx, reeën en wilde zwijnen. Flora van de Kaukasische biosfeer staat reserve heeft ongeveer 3 duizend soorten van unieke planten, fauna, 89 soorten zoogdieren, 248 soorten vogels, 15 soorten reptielen, negen soorten amfibieën, 21 vissoorten, meer dan 100 soorten weekdieren en ongeveer 10 duizend soorten insecten. In 2005, WWF Rusland en de russische Academie der Wetenschappen’, heeft een programma ontwikkeld voor het herstellen van de leopard bevolking in de Kaukasus, in de eerste luipaarden – Akhun, Victoria en Keely werd uitgebracht in de Kaukasische biosphere reserve in juli van vorig jaar. De deelnemers van het project, vanaf 24 juni zal de vrijwilligers van verschillende leeftijden met ervaring in het kamp leven, uniformen, uitrusting en het verlangen om te werken in een team,” zei ze. Rondleiding tussen de objecten van de reserve van de meest populaire Kordon Laura in Krasnaya Polyana, cordon Guzeripl ‘ en Lagonaki plateau in Adygeya. MAYKOP, 14 juni. Twee weken van de uitvoering van het project is gepland om netjes de route, het bouwen van een shelter “Fisht” en Parkeerplaatsen voor toeristen. Vrijwilligers in de Kaukasische staat de natuur biosphere reserve deze zomer zal het verbeteren van de populaire in de Sovjet-tijden een toeristische route, die volgde op de helden van de beroemde Komedie van Leonid Gaidai “Sportloto-82”, een dergelijke mogelijkheid ze verschenen in het kader van het project “Door de bergen voor de Zwarte zee”, meldde TASS de pers-Secretaris van de reserve Olga Turishcheva.