Gezondheid

Verschuldigd voor hulpprogramma ‘ s gemeenten in Karelië zal verbinding naar de warmte laatste

/TASS/. Bijvoorbeeld, in Olonets wijk, bedraagt 35 miljoen roebel, in Pudozhsky gebied – 32 miljoen roebels, Kem en Louhi – 22 miljoen roebel. Volgens het hoofd van Karelië, in de regio vraagt om een rationeel gebruik van warmte en elektriciteit. In de structuur van de achterstallige schuld is een groot deel van de schulden van de verbruikte warmte-energie. PETROZAVODSK, 14 juni. De gemeentelijke administratie in Karelië die schulden hebben voor de nutsbedrijven, zal worden aangesloten op het warmte laatste. Volgens hem zijn er instructies van de Minister-president dat vóór het stookseizoen is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de schuld te verminderen voor de nutsbedrijven. Een aantal sociale instellingen betalen een maand voor de warmte van de volgorde van twee miljoen roebel, “de wind blaast in de bezoeken.’ De Republiek heeft een aanzienlijke reserves aan het verminderen van de warmte die wordt verbruikt door de gemeentelijke en staat organisaties, zei Parfenchikov. Een aantal gemeenten, zei de Minister, met de heatsupplying organisaties schema ‘ s om de schuld terug te betalen, maar niet alle wijk-budgetten geld voor vermindering van de schuld. “Met zo’ n grote schuld moet u in ieder geval een trend, vooral aan het gemak van het proces en onze wijk overheid realiseerde zich dat de betaling van de salarissen en rekeningen van nutsbedrijven – een onvoorwaardelijke plicht,” zei Parfenchikov. We spraken met Oleg Aleksandrovitsj Ermolaev, moeten we waarschuwen al onze partners, gemeentelijke instanties sluit alleen de sociale objecten, de anderen zullen bevriezen. Kleuterscholen, scholen – geen vragen, en de administratie gaat duren om verbinding te maken, om te voelen dat schulden moeten worden terugbetaald,” zei Parfenchikov op de vergadering van de regionale overheid. Dus de ambtenaren zal in staat zijn om te voelen dat schulden moet betalen, zei donderdag het hoofd van de Republiek Artur Parfenchikov. Zo zei hij op de vergadering, de Minister van bouw, huisvesting en nutsvoorzieningen en energie van Karelië Oleg Ermolaev, de totale schuld voor de nutsvoorzieningen in de regio heeft bereikt 3 miljard roebel, waarvan 42% – schulden van de bevolking. “We zijn gedoemd om een zeer harde lijn, met inbegrip van de aansluiting van de warmte. Zo zei de Minister van Financiën van de Republiek Karelië Elena Antoshina, 1 juni, 12 van de 18 districten en stadsdelen zijn in achterstallige betalingen voor nutsvoorzieningen.