Entertainment

Top tien films van Stanislav Govorukhin

Door de manier waarop de russische autoriteiten van de wetshandhaving opgenomen in vele gevallen andere oude mensen die gedood hun misbruikers, sprak over wat bezielde deze “Voroshilov shooter”. YouTube/Kinoha

Een van de belangrijkste films van de jaren ‘ 90 over de rechthebbende, die, na zijn kleindochter verkracht door bandieten uit een naburig huis, werd de burgerwacht, liet de ontevredenheid van de Directeur met de staat van het land. “Het einde van een geweldig tijdperk”
YouTube/Odessa Film Studio

Deze adaptatie van de roman van Daniel Defoe over de avonturen van de ongelukkige overlevenden op een onbewoond eiland, met Leonid Korableva was zeer populair, niet alleen in de SOVJET-unie, maar buiten, “Robinson Crusoe” Govorukhin werd de meest populaire Sovjet-film in Polen voor het hele decennium (de foto werd gepubliceerd in 1972). “De ontmoeting plaats kan niet worden gewijzigd”

“De avonturen van Tom Sawyer en Huckleberry Finn” YouTube/Odessa Film Studio

Vysotsky weer speelde in Govorukhin, en ook dit gevoel sesvetska schaal. De meest bekende, populaire en geliefde TV-serie van het land is verwijderd Govorukhin, in de titelrol van een kapitein van politie Gleb Zheglov — in de volksmond favoriete zanger.
Het is een verwarrend, maar zeer intrigerend kamer detective, maar nu is het niet de politiek correcte naam: in 2015 kwam een nieuwe Britse verfilming, die wordt genoemd “En dan waren er geen”. YouTube/Odessa Film Studio

De film, opgenomen Govorukhin op de klassieke engelse roman van Agatha Christie, het bleek alleen in de geest van het origineel. AssA
YouTube/Odessa Film Studio

Boordevol actie en daarom zeer populair Sovjet-film over de klimmers met Vladimir Vysotsky in de hoofdrol, was voor Govorukhin debuut. Deze film eigenlijk veroorzaakt het verschijnsel van de populariteit van Vladimir Vysotsky: mensen gingen naar de sessies en registreerde de woorden van uitvoerbare nummers in een notebook. “Het leven en de verbazingwekkende avonturen van Robinson Crusoe”
“In het zoeken van kapitein Grant” YouTube/Odessa Film Studio

Deze aanpassing van het klassieke kinderboek, geschreven door Mark TWAIN Govorukhin is gestart met een carrière van zowel de hoofdrolspelers: Fjodor Stukov — Tom — ging op de creatieve producent “STS Media” en Vladislav Galkin — Huck — werd beroemd als de acteur van theater en de bioscoop (helaas, de kunstenaar is overleden in 2010).

Stanislav Govorukhin

© Alexey Panov/TASS

14 Jun Directeur van Stanislav Govorukhin, people ‘ s artist van Rusland, Regisseur, die geregisseerd veel Sovjet-en russische films. “Verticale” Zijn belangrijkste film uit werken bij TASS.

Losjes gebaseerd op Dovlatov de collectie van korte verhalen “Compromis”, de film is nog niet helemaal op de schrijver Sergej Donatovich, maar over de filmmaker Stanislav konstantin sergejevitsj over zijn verleden, maar een onvergetelijke ervaring en daarom eeuwig in zijn geheugen van zijn jeugd. YouTube/Russkie HD-Trailers

“Het einde van een geweldig tijdperk” is de laatste en beste van de latere films, Govorukhin.

“Kan niet” Het is de rol van de kunstenaar, die confronteert de jongen Bananana in de cult “asse”, herinnerd door velen. YouTube/akm1116

Govorukhin zelf vaak acteerde in de films, soms niet in zijn films.

“Ten little Indians” YouTube/Odessa Film Studio

Govorukhin zeer vrij verplaatst op het scherm van de roman van Jules Verne in zijn versie van de schrijver parallel met de ontwikkeling van de plot voor de kijker schrijft zijn beroemde roman, en aan het einde van de verhaallijn van de auteur en zijn personages samenkomen.

“Voroshilov scherpschutter” YouTube/Konstantin Belik

Na een aantal jaren werd het duidelijk: “het kan niet”. Onthullend en persoonlijk zeer belangrijk om Govorukhin film: geen wonder dat de Directeur, die werkte uitsluitend op speelfilms, verplaatst naar de documentaire vorm. Deze film gaat over de crisis van de late Sovjet-systeem nog steeds een van de meest besproken van zijn werken.