Gezondheid

Tien cruises bezoekt het nationale Park “de russische Arctische” in de zomer

Het nationale Park “de russische Noordpool” werd opgericht door het decreet van de russische regering op 15 juni 2009. TASS, 14 juni. “In de zomer van 2018 op het grondgebied van de russische Noordpoolgebied” wordt verwacht om de aanpak van de 10 cruises”, – vermeld in het bericht. In juli het grondgebied van de Van nova zembla cluster Park zal worden bezocht door het schip de “Professor Molchanov” de expeditie “Arctic drijvende Universiteit”. Tien cruise vlucht bezoek aan het nationale Park “de russische Noordpool” deze zomer. In de zomer 2011-2017 jaar Arctic cruises met een bezoek aan de archipel van de Franz Josef en de Noordelijke tip van de New territories werden georganiseerd bedrijven LTD Quark Expeditions, Poseidon Expedities, Oceanwide Expeditions, Hapag Lloyd cruises, Silversea Expedities en andere met behulp van een eigen of gehuurde schepen, geschikt om te werken in Arctische omstandigheden. Over de jaren, “de russische Noordpool” werd bijgewoond door ongeveer 6,5 duizend toeristen uit meer dan 60 landen. Het is de verwachting dat het Park een bezoek meer dan duizend mensen, meldde donderdag een press-service “russische Noordpool”. Volgens de persdienst, zal vijf keer in de ijsbreker “50 laat Pobedy”, de eerste vlucht vertrekt op een donderdag avond uit Moermansk, drie vluchten naar de archipel Franz-Joseph van Spitsbergen zal het schip op Zee Geest, Franz Joseph tijdens de cruise langs de Noord-zee route voer het schip Bremen.