Entertainment

Sobyanin: Adjunct-activiteit leider van doordrongen was met de liefde voor Rusland en burgers

De tekst van het telegram gepubliceerd op donderdag op het portaal van de burgemeester en de regering van Moskou. Zie ook

Biografie Van Stanislav Govorukhin

Volgens Sobyanin, de foto Govorukhin “zijn klassiekers geworden van onze film”, groeiden ze meerdere generaties van kijkers. De Burgemeester Van Moskou, Sergei Sobyanin

© Michail Metzel/TASS

MOSKOU, 14 juni. “Een uitstekende Regisseur, scenarioschrijver en acteur die een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van de kunst en het publieke leven van Rusland. Moskou burgemeester Sergei Sobyanin, uitgedrukt medeleven aan de nabestaanden van Stanislav Govorukhin in verband met de dood van de filmmaker. “De heldere geheugen van Stanislav konstantin sergejevitsj Govorukhin blijft voor altijd in de harten van zijn collega’ s, vrienden en talrijke fans,” voegde hij eraan toe. /TASS/. De idealen van goedheid, waarheid en rechtvaardigheid Stanislav Govorukhin consequent verdedigd in hun openbare parlementaire activiteiten, doorspekt met liefde voor Rusland en haar inwoners,” – zei, in het bijzonder, in een telegram aan de burgemeester.