Economie

Siluanov: Rusland heeft aangeboden een vereenvoudigde visumregeling voor de EXPO-2025

“In de praktijk stond voor de world Cup, we hebben overwogen de vereenvoudiging van binnenkomst in ons land. /TASS/. Dit zorgt ervoor dat de tentoonstelling zo toegankelijk mogelijk voor iedereen die wenst deel te nemen aan het”, zei Siluanov. Ticket naar de world ‘ s fair [EXPO 2025] zal gelijk zijn aan visa. Dit werd bekend gemaakt door de eerste Vice-eerste Minister, Minister van FinanciĆ«n Anton Siluanov in de Algemene Vergadering van de Internationale tentoonstellingen Bureau. Het gastland zal worden gekozen in November 2018. Rusland in het geval van de overwinning in de wedstrijd voor het recht om te gastheer voor de world EXPO 2025 plannen tot vereenvoudiging van de visa-regeling op het tijdstip van de gebeurtenis. PARIJS, juni 13. Naast Yekaterinburg, de vordering Osaka (Japan) en Bakoe (Azerbeidzjan). De russische delegatie onder leiding Siluanov op 13 juni presenteerde in Parijs bij de 163ste Algemene Vergadering van de Internationale tentoonstellingen Bureau ‘ s poging om de gastheer voor de world EXPO 2025 in Yekaterinburg.