Sport

Rubin overtreden van de voorwaarden van de overeenkomst met de UEFA onder de financiële fair play

Dit meldt de persdienst van de UEFA. Het project van de financial fair play werd goedgekeurd door de UEFA Executive Committee in September 2009. “De onderzoeks kamer van de rechtbank van het UEFA club financiële controle-instantie had besloten de zaak van FC Rubin” trial chamber lichaam UEFA de financiële controle, als de club had overtreden van de settlement agreement ondertekend in mei 2014. Voor de start van het seizoen, elke deelnemer van de europa Cup moet bevestigen dat het vervallen financiële verplichtingen voor het lopende seizoen aan andere teams, hun spelers en fiscale dienstverlening. De club heeft niet voldaan aan de eis van het break-even-voor het seizoen-2017/18″, – vermeld in het bericht. Op grond van de regels, clubs kunnen uitgeven om spelers te kopen meer dan ze verdienen. Nieuwe economische regels van kracht met het seizoen 2011-12. Rubin werd onderworpen aan de sancties voor het niet voldoen aan het criterium van een break-even in 2014. /TASS/. De Spelers Van “Rubin”

© Jegor Aleev/TASS

MOSKOU, 13 juni. Kazan “ruby” heeft overtreden van de voorwaarden van het contract met de Union of European football associations (UEFA) voor de naleving van financiële fair play. Op grond van de regels, clubs die deze regel overtreden is een overeenkomst, een van de belangrijkste punten is volledig in overeenstemming met de financial fair play van de duur van de overeenkomst.