Gezondheid

Poetin verheven tot de rang van Luitenant-Generaal van politie, hoofd van de verkeerspolitie Chernikov

Zoals gemeld in het perscentrum van het Ministerie van binnenlandse zaken, Minister van binnenlandse zaken Vladimir Kolokoltsev overhandigd schouderbanden aan de hoofden van de territoriale lichamen en onderdelen van het Centrale apparaat van de MIA van Rusland, bekroond met speciale rang van de officieren. De russische President Vladimir Poetin heeft bevorderd het hoofd van de verkeerspolitie van Rusland Michail Chernikov van Generaal-majoor Luitenant-Generaal van politie. In overeenstemming met het decreet, de rang van Generaal-Luitenant van politie die is toegewezen aan het hoofd van de verkeerspolitie Michael czernikowo, leiders van de Belangrijkste departementen van binnenlandse Zaken over de Rostov en Samara regio ‘ s en de Minister van binnenlandse Zaken van de Republiek IngoesjiĆ«. “De Minister opgemerkt bestuurlijke vermogen van managers en bedankte hen voor hun professionaliteit, verantwoordelijkheid in de taak van de bestrijding van de criminaliteit, het waarborgen van de veiligheid van de burgers. Zoals opgemerkt in de pers centrum, het presidentieel decreet werd ondertekend op de vooravond van de Dag van Rusland. MOSKOU, 14 juni. “Ik ben ervan overtuigd dat ieder van u zal blijven geven al de kracht, kennis en ervaring om de oorzaak dat we geroepen zijn om te dienen met waardigheid en eer voor het vervullen van mijn plicht, zoals vereist door de eed”, een citaat van de druk op center van Kolokoltseva. Aan het einde van de gebeurtenis, het hoofd van de MIA van Rusland feliciteerde zijn collega ’s op deze belangrijke gebeurtenis in hun biografie en wenste hen een goede gezondheid en een nieuwe professionele prestaties voor het welzijn van het Vaderland”, -, aldus de pers. /TASS/.