Gezondheid

Paraguayaanse President gaf Poetin het standbeeld van kogels die in de oorlog Sakskoy

Russisch-Paraguayaanse relaties

Gastvrij zijn gast, Paraguayaanse Poetin feliciteerde hem op zijn verkiezing tot het hoogste ambt en laat een bericht “Meneer de President”, ondanks het feit dat de inauguratie ceremonie vindt plaats in augustus. Deze orde, die behoorde tot de functionarissen die betrokken zijn in Sakskoy de oorlog, bovendien, dit beeld, dat weegt 7 kg, en het is gemaakt van kogels die werden gebruikt in deze gevechten,” zei Mario Benitez. “Onze mensen zijn vervuld met dankbaarheid in de richting van Rusland en de russische officieren voor hun heldhaftigheid en onbaatzuchtigheid”, voegde hij eraan toe, Wijzend op de heldendaden van de officier van Serebryakov, die gedood werd in de finale van de Sakskoy oorlog, waardoor Paraguay om te winnen. Benitez sprak over de deelname van de russische officieren in Sakskoy oorlog. Poetin ook bedankte Paraguay voor de ontvangst van de Patriarch van Moskou en heel Rusland Kirill, op te merken dat het de nadruk op spirituele verbinding. In de jaren 1932-1935 Paraguay led Checkou de oorlog met Bolivia over het betwiste gebied van Chaco Boreal, waar ontdekt werd dat de olievoorraden. Hij merkte op dat de ontmoeting met Poetin is van historische betekenis, omdat voor de eerste keer in de geschiedenis, “de President van Paraguay steekt zijn hand naar de President van Rusland”. “In nagedachtenis van deze gebeurtenissen, wij geven u graag met geschenken. Dit alles, natuurlijk, zal het vinden van een waardige plaats”. /TASS/. De russische leider heeft gemerkt dat de plannen tijdens de bijeenkomst bespreken de verschillende opties voor de ontwikkeling van de bilaterale betrekkingen en sprak de hoop uit dat “de tijd doorgebracht in Rusland, zal het maken van de juiste, de juiste emoties en zal een motiverende factor in de ontwikkeling van onze betrekkingen”. De President beloofde overleg met de vertegenwoordigers van het russische publiek over deze kwestie. Al deze artefacten gaf hij de leider van Rusland tijdens de vergadering met de President in het Kremlin. “Het is bekend dat onze landgenoten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van uw land”, voegde hij eraan toe. De russische leider zei dat de diplomatieke betrekkingen tussen de landen werden opgericht in 1909. MOSKOU, 14 juni. “Het is echt een symbolische wat dat zegt over onze nabijheid en het geheugen van zulke mensen moeten zeker behouden worden,” – zei Poetin zegt dat zulke werken is nu aan de gang, zodat ook toekomstige generaties weten over de heldhaftige pagina ‘ s van de russische officieren. De President-elect van Paraguay Mario Benitez gaf de russische President Vladimir Poetin bestellingen russische officieren die stierf in Sakskoy oorlog tussen Paraguay en Bolivia in de jaren 1932-1935, en gaf hem fifteens standbeeld, gegoten kogels. Voor zijn deel, de gekozen President van Paraguay bedankte Poetin voor de felicitaties. “Dank u voor uw token, die u zei net nu, en voor bestellingen van russische officieren, zei in reactie op Poetin.