Entertainment

Overleden Stanislav Govorukhin

Hij vocht tot het einde, maar won ze,” – zei Volodin. TASS

MOSKOU, 14 juni. Na deze, de afgevaardigden waargenomen een minuut stilte ter nagedachtenis van Govorukhin. Bestuurder, Voorzitter van de Doema Commissie cultuur Stanislav Govorukhin, overleden op 10:37 GMT in een sanatorium in de buurt van Moskou “Barvikha”. Govorukhin is een Plaatsvervanger van de Doema sinds 1993. Stanislav Govorukhin werd 82 jaar oud. /TASS/. Hij is een people ‘ s artist van Rusland (2006). Zie ook

Biografie Van Stanislav Govorukhin

Dit werd bekendgemaakt tijdens een vergadering van de tweede kamer van het Parlement luidspreker Vyacheslav Volodin. “Op 10:37 in het sanatorium “Barvikha” na een lange en ernstige ziekte is overleden onze collega Stanislav Govorukhin. Zulke films als “de ontmoeting Plaats kan niet worden gewijzigd”, “Verticale”, “Voroshilov scherpschutter”, schreef de scenario ‘ s voor de films “de russische opstand” “In juni 41-go”.