Economie

Nikolaev: de groei van de brandstofprijzen in Yakutia wordt geassocieerd met het Noorden van levering

Hij merkte op dat op het moment dat de groei gestopt, maar er blijft een risico dat de brandstof prijzen kunnen stijgen nog hoger. We hebben een gemeenschappelijk standpunt – speculatie in de Republiek. “Vandaag heb ik een ontmoeting met grote leveranciers (olie – ca. Dit werd bekend gemaakt op woensdag, de waarnemend hoofd van de Aisen regio Nikolaev. [De stijging van de brandstofprijzen heeft plaatsgevonden] in het kader van de Noord-levering en korte navigatie”, – zei Nikolaev. TASS) – zowel privé als publiek. MOSKOU, 13 juni. De groei van de brandstofprijzen in het Noorden van Yakutia, veroorzaakt door de invoer, die wordt gehouden op het grondgebied van de Republiek. /TASS/. Het waarnemend hoofd van de Republiek zei ook dat de gebeurtenis, die in het bezit van de overheid te verminderen, accijnzen, zal geen tijd hebben om invloed op de Noord-levering als “binnen een maand moeten we het afmaken.”