Entertainment

Moskou theater van de operette werd voor het eerst opgevoerd operette van Strauss “Zigeuner Baron”

/Offset. Premiere geeft zal worden gehouden op donderdag en vrijdag gemeld TASS de persdienst van het theater. Muzikaal leider en dirigent van de voorstelling was Konstantin Khvatynets. “Het was erg interessant om te werken met deze muziek”, – citeerde de woorden van de Maestro in de persdienst van “Moskou operette”, eraan Herinnerend dat de première van “de Zigeuner Baron” van Johann Strauss, gehouden in Wenen op 24 oktober 1885, was een triomf van de grote componist, die op dat moment al meer dan 60 jaar. MOSKOU, 14 juni. Moskou operette theater voor de eerste keer in haar geschiedenis is de beroemde Johann Strauss ‘ operette “de Zigeuner Baron”. In de afbeeldingen van de helden van de beroemde operette, het publiek ziet toonaangevende solisten van het theater, de mensen, de kunstenaars van Rusland Svetlana Varguzova, Elena Ionova, Yury Vedeneyev, Alexander Markelov en de jonge generatie kunstenaars: Olga Belokhvostova, Olga Kozlova, Aleksandra Babik, Maxim Kutyreva, Pavel Ivanov. “Een meesterwerk opgenomen de “walskoning’ neemt de kijkers mee in de wereld van magische melodieën, waar er sprake is van echte liefde, het overwinnen van alle beperkingen, belemmeringen en vooroordelen”, zeker de vertegenwoordiger van de persdienst. Volgens haar, in het toneelstuk “een heleboel leuke, heldere en onverwachte.” “Het theater was niet blijvend de duur van de operette in een ander tijdperk, maar speciaal voor deze productie is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst is geschreven een nieuw libretto, de auteur van die Valery Stolnikov”, geïnformeerde gesprekspartner van de TASS. En Johannes Brahms, die bewondering voor de premiere, schreef: “Na de “toverfluit” van Mozart geen duitse muzikant, nog niet heeft bereikt op het gebied van komische Opera, de hoogten die rose Strauss.” Ze zei dat het in scène is gezet door Directeur Alina Cevik. “Er is waarschijnlijk geen enkele persoon, die ten minste een keer in mijn leven zong de woorden zijn prachtige aria’ s: “ik ben de Zigeuner Baron”, zei ze. TASS Olga Svistunova/. Scenografie is ontworpen door het beroemde theater kunstenaar Vyacheslav Okunev. De geïnterviewde van het Agentschap opgemerkt dat de populariteit van de werken van ongelooflijke.