Gezondheid

Moskou renovatie Fonds is gestart met het officiële website

De site bevat ook de adressen van informatiecentra, waar de leden kunt u advies krijgen over problemen met de vertegenwoordigers van de prefecturen, gemeentelijke afdelingen en hun ondergeschikte instanties en organisaties. Bezoekers worden aangemoedigd om de geschiedenis van het Fonds en het programma van de renovatie, om te leren over leiderschap en de studie van de biografie van Algemeen Directeur Anatoly Konstantinov. In de sectie “Moskovieten” kunt u de antwoorden te krijgen op vragen over het programma, leren over de bestaande normen van de landschapsarchitectuur, blokken en decoratie van de appartementen, de voorwaarden voor het verwerven van gelijkwaardige woningen en de aankoop voor een bedrag groter flats. De website bestaat uit zes hoofdonderdelen: “Over de Stichting”, “Moskovieten”, “nieuws”, “Informatie-centra”, “Gallery”, “Contacten”. © Michail Tereshchenko/TASS

MOSKOU, 14 juni. Moskou renovatie Fonds gestart met een elektronische bron gepubliceerde kaart van afgebroken huizen, evenals de antwoorden op de vragen over de voorwaarden van deelname en de stadia van hervestiging. In de sectie “Galerij” foto ‘ s van de huizen en appartementen die verplaatst het begin van de kolonisten van het programma. De resultaten van de stemgerechtigde ingezetenen in het programma opgenomen voor meer dan 5 duizend huizen, waarvan de meeste – een vijf verdiepingen van Chroesjtsjov. In het bijzonder, de ontwikkelaars antwoord op de vragen “waarom moeten we met het slopen van het gebouw van vijf verdiepingen,” “huis wat is inbegrepen in het programma”, “wat zal”, “moet ik premie betalen voor de reparatie”, “heeft u hulp bieden bij de verhuizing’, ‘hoe en in welke fase kunt u uitsluiten van mijn huis, van de renovatie van het programma”. /TASS/. SPECIALE

Geschiedenis van de Moskovieten afscheid te nemen van de vijf verdiepingen gebouw
Hoe om vijf kamers in plaats van een appartement in het gebouw en de verhuizing naar een nieuw appartement van het oude huis

“De renovatie-programma vastgesteld voor de periode tot en met 2032, vervalt de gecumuleerde over de afgelopen tien jaar is de verstoring van de ontwikkeling van de stad milieu en om te voorkomen dat de massa uiterlijk in de komende 10-15 jaar, ongeschikte huisvesting in de stad van Moskou”, – gemeld op haar website. De russische President Vladimir Poetin ondertekende 1 juli 2017 wijzigingen aan de wet “Op de status van de hoofdstad van de russische Federatie”, tot vaststelling van een programma van renovatie van de huisvesting. Bijna 70% van de beschikbare woningen van dit type in Moskou.