Gezondheid

Medvedev: Govorukhin, net als iedereen kon vertellen over schrille geliefde land

Tot de meest beroemde werken van de Directeur – “Ten little Indians”, “Voroshilov scherpschutter”, “Zegen de vrouw” en andere schilderijen. Minister-president van Rusland, Dmitri Medvedev is ervan overtuigd dat de films van Stanislav Govorukhin zal genieten van een generatie kijkers. /TASS/. De Minister-president is van mening dat de regering “was getalenteerd in wat hij doet – of hij filmde de legendarische film “de ontmoeting Plaats kan niet worden gewijzigd” of gespeeld “asse”, maakte de documentaire “kan niet” of afgespeeld vanaf het spreekgestoelte van de Doema, waar hij de leiding over de cultuur Comité”. MOSKOU, 14 juni. Govorukhin werd bekend als acteur speelt in de film van Sergei Solovjov “AssA” thug kunstenaar. De grootste roem van de Directeur bracht de serie “de ontmoeting Plaats kan niet worden gewijzigd”, de belangrijkste rol in die, zoals in de “Verticale” uitgevoerd door Vladimir Vysotsky. Zes jaar geleden, hij had de leiding van de verkiezing hoofdkwartier van presidentskandidaat Vladimir Poetin. “En overal waar hij was heel eerlijk en heel,” zei Medvedev. Govorukhin is overleden op donderdag ochtend. De Minister-president sprak zijn medeleven uit in verband met de dood van de acteur, Regisseur, scenarioschrijver, de Adjunct van de Doema. Volgens Medvedev, de onbekende “bezat de zeldzame talent, unieke, creatieve stijl, een uniek uitzicht over de kunstenaar.” “In zijn films is hij, zoals niemand anders kan, piercing, eerlijk en oprecht om te praten over ons land, die hij hield het meest van in het leven”, zei de Minister-president. is niet meer bij ons, maar zijn films kijken en wij en onze kinderen,” schreef het hoofd van het Kabinet van Ministers. Hij werd 82 jaar oud. “Stanislav S. Tape Govorukhin – “het Einde van een geweldig tijdperk” – werd bekroond met de prijs “de Gouden arend” voor beste Regisseur. Het hoofd van de staat op donderdag uitgedrukt diep medeleven aan de families van Govorukhin. Zie ook

“Stanislav Govorukhin was het geweten van de russische film”

“Vandaag overleden Stanislav Govorukhin is een geweldige Regisseur die films gemaakt die vele jaren niet naar het scherm dat erg veel, het kijken naar en beoordelen van verschillende generaties van het publiek”, schreef het hoofd van het Kabinet van Ministers in het telegram.